..................................................................

Welsh Springer Spaniel

Tibetansk Spaniel

..................................................................

Kennel Vagthuset

 

Følg med i vores hverdag her! - 2015

 

30. december 2015

Vi ønsker alle vores hvalpekøbere og hundevenner et super godt nytår og et lykkebringende 2016.

 

19. december 2015

Tid til en lille en julehilsen herfra!

Vi vil ønske alle vores fantastiske hvalpekøbere og hundevenner en rigtig glædelig jul. Vi håber, at vi får en masse skønne timer sammen, igen i det nye år.

 

21. november 2015

ENDELIG..... kom Verdi's CACIB fra hendes udstilling i Slovenien, i april måned. Nu mangler vi bare de tre tyske også. Det har været en fantastisk rejse med Verdi, siden vi fik hende... vi er så stolte af vores lille stjerne :o)

 

4. november 2015

I dag har jeg besøgt Verdi's opdrætter og vi har bare råhygget.

Forleden dag talte vi sammen i tlf. og blev enige om at vi ville køre til dyrlæge med Verdi og hendes mor Fenja, da vi egentlig godt kunne tænke os at Gonioskopere dem. Så afsted til dyrlæge det gik i dag og alt var simpelthen bare så fint. Begge hunde blev øjenlyst fri, så det kørte vi hjem til Louise og fejrede med en lækker krondyrfilet og hundehygge på højt plan.... TAK Louise, for en fantastisk dag i dit selskab!

 

10. oktober 2015

Så blev det også Kenzo's fødselsdag... hele 8 år har vores super smukke og helt fantastiske dreng nu på bagen. Kenzo er fuldstændig som en unghund stadigvæk... legesyg, glad, kærlig og bare så smuk. Herunder en lille collage af hans fødselsdagsbilleder. Vi har snydt lidt i år, så billederne er en uge gamle, selvfølgelig skulle han have lov at dyrke sin yndlingsbeskæftigelse, på sine fødselsdagsbilleder.

TILLYKKE med fødselsdagen, smukke dreng!!

 

1. oktober 2015

HIP HIP HURRAAAAA..... I dag er det Verdi's fødselsdag. Vores 2 år gamle prinsesse, beriger hver eneste dag, vores liv med glæde, kærlighed og gode grin, hun er simpelthen en ener.

Verdi har fejret sin 2 års fødselsdag ved stranden... først en fotosession, traditionen tro - derefter frikvarter i Storebælt, på denne skønne og solrige 1. oktober.

Fødselsdagsbilleder kan ses i galleri Verdi 2 års fødselsdag !

Når man er en stor pige og vokser ud af sit halsbånd, var den oplagte fødselsdagsgave et nyt lækkert Kenjan halsbånd.

 

24. september 2015

Efteråret nærmer sig nu, med hastige skridt... vi venter på at Verdi skal komme i løbetid, håber at det er lige om lidt... :o)

Udstilling er sat på stand by, indtil den unge dame har haft hvalpe. Tiden slåes ihjel med masser af lange gåture, på markerne, i skoven og ved stranden. Det er et okay bytte, synes Verdi at mene... ;o)

 

23. august 2015

Tjaaaaa..... hvor skal jeg begynde?? BUM BUM BUM....

Vi har været lidt satset og tilmelde Verdi, til den store tyske dobbelt udstilling i Leipzig, da det egentlig kunne lune ret godt med et 3. CACIB... de tyske certer og klub certer, kan hun ikke bruge til noget, da hun allerede har snuppet dem hun skal bruge og kun venter på at der skal gå et år, fra første cert til hun kan gøre sig færdig som Champion.

MEN, vores fantastiske pige gjorde det simpelthen igen... hun tog bedste tæve begge dage og vi kunne STOLTE vende snuden hjem mod Danmark, med 3 x certer, 2 x klub certer OG med ikke 1 CACIB, men med hele 2 CACIB'er, en Leipzig Sieger 2015 og en German Winner 2015 titel. German Winner titlen, berettiger Verdi til at gå direkte fra Mellemklasse til Champion Klasse i Tyskland.

Var turen hjem kort??? - JA, vi kunne flyve hjem... ;o)

Tusind tak for en skøn weekend til min veninde Lene, fra Kennel Vibcock's... som lørdag, udover cert, klub cert og CACIB også tog vindertitlen Leipzig Sieger 2015, på smukke Vega... det måtte da foreviges, at vores to smukke spaniels har været så dygtige.

German Winner 2015

Leipzig Sieger 2015

Leipzig Siegere 2015

 

Vibcock's Chanel aka Vega

Welsh Dream's Gold Hunter aka Verdi

 

14. august 2015

I dag har jeg atter besøgt Verdi's søde opdrætter Louise, på Kennel Welsh Dream's. Hendes små smukke fregner, er nu ikke længere så små endda, med deres 6 uger, er de rigtigt godt på vej, til at blive nogle små lømler... ;o)

Jeg havde naturligvis mit kamera med og vi har lavet 6 ugers billeder af de små!

 

10. august 2015

Så kom dagen endelig, hvor vi skulle have monteret den folie på bagruden af bilen, som jeg selv har siddet og designet. Vi er ovenud tilfredse med resultatet, det ser bare SÅ godt ud.

 

1. august 2015

Hip hip hurraaaaaaa..... TILLYKKE til vores søde hvalpekøbere, Tina og Gert med jeres bryllup i dag.

Tina og Gert fik sagt ja til hinanden i Nyborg Kirke og jeg fik debut som Bryllupsfotograf... det gik ret godt, hvis jeg selv skal sige det... ;o)

Elvira er selvfølgelig på mini cruise her hos os, mens "mor" og "far" holder bryllupsfest, hjemme i haven.

 

30. juli 2015

Så sluttede ynglesæsonen i Vagthuset's Voliere ;o) - ialt 7 smukke Grå Sort Hvidbrystede Græsparakitter, har i år set dagens lys her hos os. Super flot, i betragtning af at vi kun har det ene avlspar.

Hvis nogle er interesseret, koster de 300 kr. stk. og der er 3 stk. tilbage!

Det blev også til en del kanierieunger og zebrafinkeunger i år... alle reder og kasser er nu taget ned, så fuglene kan få ro til at fælde, inden vinteren.

 

26. juli 2015

I dag har vi lavet action billeder af vores prinsesse.... jubiii, se mig se mig, jeg kan flyyyyyve ;o)

 

25. juli 2015

Igår var jeg på besøg hos Verdi's opdrætter Louise, på Kennel Welsh Dream. Louise har lige nu 3 uger gamle hvalpe og de er SÅ fantastiske... smukke, bløde, tykke og bare fantastiske! - fik jeg nævnt at der stadig er en lille lækker dreng der søger en dejlig familie???? ;o)

Tusind tak for en hyggelig eftermiddag og aften, Louise.... vi ses snart igen :o)

 

23. juli 2015

Vi har modtaget dette dejlige billede i dag, af vores BEST OF BREED vinder i fredags i Soltau.

Det er andet år i træk at Verdi vinder BOB til Late Night Show, vi er STOLTE!!

 

20. juli 2015

Vel hjemme fra vores årlige tur til Soltau. Vi er super tilfredse nok en gang, med vores smukke prinsesse. Udstillingen var en 3 dages og de to første dage, tog Verdi BEST OF BREED!

Verdi har nu været udstillet 6 gange i Tyskland, efter at hun er rykket op i de voksnes rækker... og det vil sige at hun med sine 21 måneder, blot står i mellemklassen.

Allerede nu har hun hentet 1 CACIB, 1 Res. CACIB, 5 VDH CAC, 4 Klub CAC og 1 Res. Klub CAC... alt dette på blot 2 måneder. Vi kan nu kun vente, til der er gået det obligatoriske 1 år fra hendes første VDH CAC, til hun kan tage det sidste, som så gør hende til dobbelt tysk Champion. Det vil sige, efter den 25. maj 2016, kan hun gøre sig færdig.

Her under et par billeder fra vores sejr i Soltau 2015!

 

6. juli 2015

Vagthuset's Chivas Regal Boy er på ferie her, et par dage... hundene hygger i store stil. Findes der noget bedre, end en have, fyldt med glade legende hunde, vores svar er nej... ;o)

 

4. juli 2015

Endelig er vi færdige med vores projekt.... eller, næsten færdige. Nu mangler vi blot at skære af alle stolperne, så den sidste finish er på plads. Om nogle måneder kan vi give olie og så er det vidst det.

 

1. juli 2015

Vores nye havehegn bliver altså fantastisk godt! Vi glæder os til det står helt færdigt ;o)

Billederne er taget med mobil tlf, så det er ikke helt samme kvalitet, som I er vant til!

 

30. juni 2015

Tid til en lille update herfra!

Sommeren er for alvor kommet, det er skønt men varmt. Sommerferien er desværre slut for i år, men en GOD brugt ferie er egentlig oki. Haven er efterhånden ved at være som vi gerne vil have den, hvilket betyder Welsh sikret ;o) og snart med mulighed for adskillelse, mellem Kenzo og de løbske tæver.

Vi har i løbet af sommeren haft besøg af flere af "vores" hvalpe, det nyder vi altid og vil gerne takke vores fantastiske hvalpekøbere, fordi I kommer forbi fra nær og fjern, så vi kan se jeres skønne hunde.

Jimboe og Chivas fra vores allerførste kuld, Hampus og Elvira fra vores sidste kuld... I er SÅ lækre :o) - tak for besøg.

Verdi er nu 21 måneder gammel, piv fræk og super skøn. Vi har i øjeblikket kun planer om en enkelt udstilling mere i år, derefter holder vi en velfortjent pause og så kan det snart blive tid til parring og hvalpe, hvilket vi glæder os overordentligt meget til.

 

9. juni 2015

I dag er Kenzo blevet klippet og har fået et bad.... vores gamle smukke dreng på snart 8 år gør det altså godt!

Altid glad, mild og en kærlighedsbombe af rang :o)

 

7. juni 2015

I dag har vi haft super hyggeligt besøg af Hampus og hans mor Lena. Hundene har leget i haven, vi har trimmet Hampus og tilslut gik vi på besøg af søster Elvira.

Tusind tak for besøg Lena og tusind tak for Mokai og chips, Tina og Gert... fantastisk dejlig dag!

Der er masser af dejlige billeder i galleri Hampus på besøg

 

5. juni 2015

Grundlovsdag og endnu vigtigere, FARS DAG... vi har hygget os her til morgen, med lækker morgenmad og gave til Daddy, fra vapserne.

... et rigtigt barn, hjælper vel med at pakke ud??

 

31. maj 2015

Så er vi vel hjemme fra vores dejlige ferie.

Sikke en fantastisk uge vi har haft.... udstilling i Saarbrücken i pinsen, ferie i Harzen og udstilling i Neumünster på vejen hjem. Verdi har gjort det SÅ flot på alle 3 udstillinger - 2 x BOB og 1 x 2. bedste tæve!

3 x VDH CAC

2 x CAC KLUB

1 x Res. CAC KLUB

1 x CACIB

1 x Res. CACIB

Saarland Sieger 2015

Sieger Saarbrücken 2015.... kom vi hjem med!

Wauuw, vi er stolte.... og taknemmelige, fordi vi måtte købe hende.... TAK Louise... :o)

Da vi var færdige med at udstille i Saarbrücken, kørte vi nord på igen og tog 3 overnatningerne i Harzen. Hundene elsker jo at være hotelhunde, for så må man sove i dobbeltsengen ;o)

Den sidste overnatning var i Neumünster, hvor vi skulle slutte af med at udstille. Lørdag sidst på dagen, kunne vi så endelig vende næsen hjemad.... glade og ovenud tilfredse :o)

 

26. maj 2015

Vores Pinse er afholdt på udstilling i Saarbrücken i år - og sikke en Pinse. Verdi blev udstillet i mellemklassen, både søndag og mandag, og begge dage ryddede hun puljen og tog BEST OF BREED.

Søndag var det den internationale CACIB udstilling, hvor hun tog VDH CAC, Klub CAC og CACIB. Derudover fik hun titlen Saarland Sieger 2015.

Mandag var det den nationale udstilling, hvor hun tog VDH CAC, Klub CAC og fik titlen Saarbrücken Sieger 2015.

Den unge dame er nu godt på vej mod det dobbelte tyske championat, som hun dog først kan færdiggøre, et år efter det første cert, som hun tog i søndags.

Hun er også allerede halvvejs mod hendes internationale championat, i en alder af blot 19 måneder... behøver jeg sige at vi er STOLTE... :-)

Herunder er billeder fra den alm. bedømmelse og fra Store Ring på den internationale udstilling søndag.

 

16. maj 2015

Også i denne weekend, har vi feriegæst på besøg. Vores allesammens Elvira er på weekend her, mens mor og far holder konfirmationsfest derhjemme. Vi har taget nogle smukke profilbilleder af Elly, under æbletræet i haven.

Vi har også taget en masse dejlige "legebilleder"... de ligger i galleri Elvira på weekend.

 

14. maj 2015

I dag har vi været på FDA udstilling i Stepping, med Verdi. IGEN fik hun Excellent og blev 1. vinder af mellemklassen. Den unge dame gad ikke rigtigt bevæge sig i dag, men hun havde en super dejlig dag, i godt selskab af en masse skønne hunde.

Tak fordi du kom og heppede på os, Louise! - og også tak til Ditte og Stefan, for skønt selskab endnu en gang.

 

1. maj 2015

Så rundede vi 1. maj, solen skinner og livet er herligt her i Vagthuset. Her i St. Bededags ferien er vi hundesittere... Salsa er kommet på ferie igen og Verdi's mor Fenja, er sørme også kommet. Alle hundene nyder livet i samlet flok og vi nyder synet af en flok super harmoniske hunde, der leger i haven.

Vi krydser fingre for Louise på Kennel Welsh Dream's..... håber at se små poter hos dig om 9 uger ;-)

 

24. april 2015

Vi er i dag kommet hjem, fra en helt fantastisk ferie ved Hvide Sande. Det har været super dejligt, at få slappet af, ovenpå vores weekend i Slovenien. Hundene har nydt ferien i fulde drag, med masser af lange gåture i klitterne og på stranden. Der blev også tid til lidt billeder fra stranden.

 

20. april 2015

Så er Verdi og jeg vel hjemme, fra en helt fantastisk weekend i Slovenien.

Næsten 3000 km har vi lagt bag os, men det var hele turen værd... ikke kun resultatmæssigt, men også venskabsmæssigt. Vi har virkelig hygget os, sammen med vores gode venner, Ditte og Stefan... som havde Stella og Salsa med på turen.

Resultatmæssigt gik det også super flot. Verdi tog begge certerne i mellemklassen, derudover tog hun Res. CACIB og 2. bedste tæve lørdag og CACIB og BEST OF BREED søndag.

 

5. april 2015

Verdi har rundet halvandet år nu, tiden flyver afsted. Hun udvikler sig stadig, måned for måned og bliver smukkere og smukkere hele tiden. Vi har været på skovtur, for at fotografere den smukke pige.

Der ligger billeder fra dagen i galleri Verdi 18 mdr. fødselsdag.

 

30. marts 2015

Vi ønsker alle vores hvalpekøbere, opdrætterkollegaer, venner og bekendte en rigtig dejlig påske.

 

13. marts 2015

Vi har været til børnefødselsdag hos Elvira i dag..... nøjj, alt det lækre hjemmebag, gaver og nusning i lange baner.

Vi har taget nogle nye billeder af "vores" prinsesse.... hun er bare SMUK :-)

 

7. marts 2015

Så gik vores prinsesse i sin anden løbetid... vi kan nu bedre planlægge nogenlunde, hvornår vi forventer at kunne parre hende, når hun går i løbetid næste gang. Vi glæder os super meget, til hvalpe her hos Vagthuset igen.

Men inden da, venter en masse super spændende oplevelser, både på udstillingsfronten og på feriefronten.

 

3. marts 2015

Et par fantastiske billeder af vores super-prinsesse... Verdi med ørn og sommerfugl... ;o)

 

14. februar 2015

Vi vil gerne ønske alle vores hvalpekøbere, opdrætterkollegaer og venner en rigtig dejlig Valentines Dag.... tusind tak til Elvira og hendes familie, for de super lækre gaver... de varmer mere end I tror.... jeg føler mig meget heldig, tak ;o)

 

26. januar 2015

Igår tog vi turen til Stoholm ved Viborg, for at deltage i Spaniel Klubbens store Dinnershow. Verdi klarede sig super flot og fik Excellent med Championkvalitet og Bedste Junior i racen. Dette udløste et Junior Klub Cert. Der blev delt rundhåndet ud af 3. præmier, så vi er stolte af, at vores prinsesse klarede det så flot. Dommeren sluttede Verdi's kritik af med ordene "I think she has a bright future"... det håber og tror vi naturligvis også, at hun har. Hun har ihvertfald haft en fremragende start på udstillingslivet.

Vi ønsker stort tillykke til Verdi's opdrætter, med det første Veteran Cert på Puk.

 

14. januar 2015

Vagthuset's Perfect Pentax aka Elvira, savnede sin Mormor og har derfor, været på besøg i dag... det var som altid, en kæmpe fornøjelse og vi har allesammen hygget os. Det blev også til lidt trim og nogle 10 mdr. billeder af Prinsessen.

 

6. januar 2015

Vi kom godt og stille og roligt ind i det nye år, her hos Vagthuset. Vi har modtaget et billede fra Kassel, hvor Verdi løber sig til sin 4. tyske junior titel, nemlig DEVDHJCH.... hun har haft et fantastisk år i show ringen.

Thank You, Kennel Zamee's Spaniels for the very nice picture!

.....................................................................................................................................................

KONTAKT

Betina & Ejner Sørensen

Nyborg - Fyn

Danmark

 

Tlf: 22376337

 

vagthuset@gmail.com

 

Copyright & Design: Betina Sørensen