..................................................................

Welsh Springer Spaniel

Tibetansk Spaniel

..................................................................

Kennel Vagthuset

 

Følg med i vores hverdag her! - 2014

 

29. december 2014

Så er 2014 så småt ved at nå sin slutning. Vi har haft et dejligt år, med vores skønne hunde. Hen over forsommeren havde Cindy hvalpe, det var en fantastisk dejlig tid, som også gav os nogle nye, super gode venskaber. I skal alle 6 familier, have stor tak fordi "vores" små røde rubiner, lever i sus og dus hos jer.

Verdi har klaret sig flot på udstillinger og opnåede i 2014 hele 4 titler som junior, bl.a. dobbelt tysk junior champion... den største oplevelse var ubetinget den internationale udstilling i Rostock, hvor hun nåede helt til tops, ved at tage BIR, vinde gruppe 8 for junior og til slut placere sig som BIS2 junior.

Vi håber at det nye år, ligeledes vil bringe os en masse godt... toppen af lagkagen, vil selvfølgelig (forhåbentlig) være, at få vores allerførste kuld små fregner - det håber vi meget.

Fantastisk GODT NYTÅR til alle!

 

24. december 2014

Rigtig glædelig jul her fra alle os til alle jer!

 

20. december 2014

Vi har henover de sidste to weekender, været sammen med to af Cindy's hvalpe og vi er SÅ tilfredse, med dette kuld. De er alle super smukke og harmoniske. Sidste lørdag besøgte vi Hampus aka Vagthuset's Tough Tamron på Amager... desværre havde vi glemt kameraet derhjemme, så billeder må vente til næste gang vi ses.

Igår var jeg hjemme hos Elvira aka Vagthuset's Perfect Pentax, for at hjælpe Tina, med trimning af den unge dame. Denne gang var kameraet i tasken og vi fik taget nogle gode billeder af den smukke prinsesse.

Det er svært, ikke at være ovenud tilfreds, med et kuld der er så fantastisk og ikke mindst så elsket, af deres nye familier.

Billederne er alle af Elvira..... ;o)

 

7. december 2014

Vi har været et smut i Kassel i denne weekend, for at forsøge at gøre Verdi færdig som Tysk Junior VDH Champion... sørme om ikke den unge dame, klarede den med glans og tog allerede lørdag Championtitlen. Begge dage blev hun bedste Welsh Junior og bedste Welsh Tæve. Fantastisk flot, at hun i en alder af blot 14 måneder er dobbelt Tysk Junior Champion.

Tusind tak for godt selskab til Ditte, Janina, Hanne og Finn.... og selvfølgelig først og fremmest til Ejner og Verdi ;o)

........ et stort tillykke med alle vores danske Spaniels i Kassel.... hele 6 championtitler rev vi med hjem til Danmark, på disse 4 Spaniels.

Janina Maecker med Engelsk Cocker Spaniel - Ny Tysk VDH Champion

Hanne Vinther Nielsen med Engelsk Cocker Spaniel - Ny Tysk VDH Junior Champion + Klub Junior Champion

Ditte Hall Jørgensen med Amerikansk Cocker Spaniel - Ny Tysk VDH Champion + Dansk Champion

Betina Sørensen med Welsh Springer Spaniel - Ny Tysk VDH Junior Champion

 

28. oktober 2014

Så blev Verdi's øjenlysning også vel overstået.... og ganske som alt andet, der vedrøre den unge dame, så er hendes øjne også perfekte.

Øjenlyst fri for arvelige sygdomme.

 

16. oktober 2014

Vi kan næsten ikke få armene ned i øjeblikket...

Efter megen panik, med en CD som forsvandt hos Post Danmark (lang ventetid) og en ny CD indsendt, har vi i dag fået resultatet af Verdi's hofter... to flotte A hofter, har den unge dame... vi er STOLTE og GLADE, for at vores prinsesse er top sund.

 

5. oktober 2014

Verdi har i dag været med os i Hamborg, til Club Show 2014.... og hun gjorde det igen...

VDH CAC, Club CAC, BEST OF BREED JUNIOR og BEST OF BREED.

Det er ingen hemmelighed, at vi næsten ikke, kan få armene ned i øjeblikket. Vores lille perle gør sig så flot på udstillinger, at det er en sand fryd, at være afsted med hende, hver eneste gang.

 

3. oktober 2014

Vi er mega stolte af vores lille prinsesse... Verdi har i dag modtaget sit aller første Champion Diplom. Blot 4 udstillinger har hun deltaget i, i Tyskland og allerede nu, er hun Tysk Junior Club Champion.

 

1. oktober 2014

I dag kan Verdi fejre sin første fødselsdag... den blev fejret med manér på Nyborg Vold, hvor vi gik en lang tur og lavede en serie fødselsdagsbilleder.

Billederne kan ses her på Verdi's 1 års fødselsdag.

Stort tillykke med fødselsdagen, smukke og altid glade pige.

 

13. september 2014

Verdi har været med os på Int. Cacib Rostock, og hold da fast hvor hun gav den gas.

Hun gik simpelthen hele vejen og tog junior cac, junior club cac, BEST OF BREED junior, BEST OF BREED, Jugendsieger Rostock 2014, BIG 1 Junior og BIS 2 Junior.

Jeg tror nok lige, at vi er godkendt som en del af "The Dream Team" hos Kennel Welsh Dream's!

Igen en stor og varm TAK til Louise, for at være vores Mentor og Opdrætter.

 

28. juli 2014

Late Night Show 2014 - Soltau

Excellent 1 - J.CAC - J.CAC Klub

BEST OF BREED

.....................................................................................................................................................

KONTAKT

Betina & Ejner Sørensen

Nyborg - Fyn

Danmark

 

Tlf: 22376337

 

vagthuset@gmail.com

 

Copyright & Design: Betina Sørensen