..................................................................

Welsh Springer Spaniel

Tibetansk Spaniel

..................................................................

Kennel Vagthuset

 

Følg med i vores hverdag her! - 2016

 

23. december 2016

Så blev der også tid til en lille julehilsen... en lidt anderledes i år ;-)

Vi er nemlig fornyelig blevet de lykkelige ejere af lille Lulu. Lulu er en Tibetansk Spaniel, en lille hund med en kæmpe personlighed. Jeg forelskede mig i racen for 5-6 år siden, men på daværende tidspunkt, var tiden ikke til en lille hund. Men med aktive hunde som Welsh i vores liv, er tiden nu moden til en lille hund... en lille hund som ikke kræver den enorme pelspleje, som vi er vant til fra Spaniels. Vi er allerede dybt forelskede i vores lille Tibbe.

Rigtig glædelig jul til alle vores hvalpekøbere, venner og familie, med ønsket om en dejlig aften i morgen til jer alle.

 

6. december 2016

Dagene flyver afsted... Verdi har fået sine tre champion diplomer i hus og de kan ses her på hendes Champion side. Vi er mega stolte af vores smukke pige og vi kan nu stille og roligt se frem imod marts måned, hvor vi forventer at parre hende, med en super lækker hanhund. Vi glæder os meget til små poter i huset igen.

Der laves julegaver i denne måned og en enkelt fødselsdagsgave, er det også blevet til. Vi er nu klar til en 10 års hunde fødselsdag i januar. Alle mine kreationer kan ses på siden Paracord hvor det hele, er inddelt i mapper. Der er mange hunde som nyder godt af disse lækre halsbånd.

Der er ikke så meget andet nyt under solen lige nu, hundene nyder deres svømmetider to gange om ugen og de lange ture på markerne og i skoven. Asti har været i sin første løbetid, så nu er hun også forvandlet fra umoden prinsesse, til en rigtig dronning :-)

 

30. oktober 2016

Vel hjemme fra International Racehunde Udstilling i Hannover. Begge pigerne var tilmeldt udstillingen, Verdi i Championklasse og Asti for første gang i Juniorklasse. Verdi vandt sin klasse og tog dermed sit sidste cert for hele 3 titler, nemlig Tysk Champion, Tysk Klub Champion og Dansk Udstillings Champion. Vi er mega stolte af vores store pige, som fik en helt fantastisk kritik:

 

Herlig tæve af bedste kvalitet, herlig pelskvalitet, feminint hoved med korrekt udtryk, korrekt helhed, løber temperamentsfuldt med korrekt overlinie, dejligt temperament.

 

Asti stod for første gang i de voksnes rækker og tog i en alder af lige fyldt 9 måneder, sit første cert og sit første klub cert.... og hun sluttede af med en BEST OF BREED JUNIOR og en skøn kritik:

 

9 måneder gammel, excellent helhed, feminint hoved med korrekt udtryk, excellente vinkler både for og bag, korrekt bygning, excellent pelskvalitet, bevæger sig allerede nu med det ønskede drive i lændepartiet.

Dette blev den sidste udstilling for i år, nu kalder svømmehallen to gange om ugen, babyerne har fået et årskort til den bedste svømmehal ;-)

 

12. oktober 2016

I mandags kunne vi fejre Kenzo's 9 års fødselsdag. Det er svært at forstå, at tiden er gået så hurtigt og meget er sket, siden vi købte ham tilbage i 2007. Kenzo er pensioneret både fra avl og udstilling og går nu herhjemme og hygger sig med pigerne. Han er frisk og fit for fight, præcis som en 3 årig hund. Kenzo fik selvfølgelig også et af mine "handmade with love" halsbånd i fødselsdagsgave. Mærkeligt nok, regnede det hele dagen, vi forstår det ikke ;-) - men det betød jo, at der ikke, blev taget fødselsdagsbilleder i mandags.

Vi ser frem til mange flere år med dig, smukke supermand.

 

4. oktober 2016

Den 1. oktober, kunne Verdi fejre sin 3 års fødselsdag. Vi havde en dejlig dag - en lang skovtur, kun hende og jeg. Den prinsesse er mega sej og så kærlig en hund. I fødselsdagsgave fik hun et af mine hjemmelavede halsbånd. Det er så fint til hende og dejligt bredt.

Igår var Asti med på bytur alene... hun hyggede sig med at hilse på alle de mennesker, der kom i nærheden. Hun fik guffer da vi besøgte dyrlægen og fik naturligvis, lov til at vælge sig en guffer i Loppetjansen, hvor vi også var inde og hilse på. Til slut gik vi en lang tur i lystbådehavnen, hvor alt nysgerrigt blev undersøgt.

Sidste weekend bød på klub udstilling i Hamborg. Pigerne gjorde det så flot. Asti tog igen BEST OF BREED Puppy, mens Verdi tog res. certet og res. klub certet. Asti er nu blevet så gammel, at hun debutere i Juniorklasse næste gang vi drager afsted.

 

23. august 2016

Tid til endnu en lille update her på siden. Her 5 mdr. efter at Verdi afleverede sine lækre hvalpe, har vi været på vores første danske udstilling i år. National udstilling i Vamdrup og sikke det gik... Verdi og Asti stillede for den Hollandske dommer, Dick Rutten og han var meget begejstret, for det han så. Begge gik de stolte ud af ringen med henholdsvis BEDST I RACEN og BEDST I RACEN HVALP. Super flotte kritikker, fik de begge to også med på vejen.

 

Verdi's kritik:

2,5 years old, exl type, exl behavour, correct head, nice and sweet expression, typical ears, good body, good angulations, good bone, beautyful coat and feathers, and very good movement.

 

Asti's kritik:

7 months old, exl type, beautyfull head, good skull and good eyes, for this age correct body, good ribs, exl bone, very nice temperament, correct coat, at the moment correct movement.

 

25. juli 2016

2485 km tilbagelagt og vel hjemme efter en skøn weekend til Polen. Vi tog afsted for første gang, på udstilling i Polen. Forventningerne omkring Polen, miljø osv var nok så som så, men de blev gjort til skamme. Vi har aldrig været på SÅ velorganiseret og fin en udstilling som denne.

Pigerne var tilmeldt i henholdsvis hvalpe klasse og åben klasse. De gjorde det begge to super fint. Især den lille var vi meget spændte på, da det var hendes aller første udstilling.

Hun tog det hele i stiv pote og syntes, at det var en fest i ringen... da dommeren skulle mærke og kigge tænder, valgte hun at tro, at hun da nok rørte ved hende, for at nusse hende på maven, så hun smed sig på ryggen og blev nusset på maven og kysset på snuden.... den slovenske dommer var SOLGT.

Asti tog BEST OF BREED PUPPY med en FLOT kritik.

Verdi gjorde det også super fint. Hun tog certet og blev 2. bedste tæve med Res. CACIB

Konklusion: vi må afsted igen og se om vi kan få et par Polske Champions

 

15. juli 2016

Lidt nyheder her på siden igen... Jeg har længe gået med et ønske om at lære, at lave halsbånd af faldskærmsline og det er lykkedes for mig. Jeg har allerede et par hvalpekøbere, som synes at et hjemmelavet halsbånd kunne være sejt, så dem har jeg naturligvis lovet, at lave halsbånd til ;-) - alle er naturligvis velkomne til at kontakte mig for mere info om mine halsbånd!

 

.... Efter en veloverstået løbetid (Verdi), er vi ved at være klar, til at starte udstillinger op igen. Vi glæder os og har tilmeldt lidt forskelligt i både ud og indland. Det bliver spændende, at se hvordan Verdi klare sig efter et kuld hvalpe, ligeså spændende bliver det, at få den lille i gang. Vi glæder os også, til at møde hundevenner rundt omkring igen.

 

Sidste nyhed i denne omgang - vi har netop i dag vundet et super smukt maleri af pigerne. Jeg smed for nogle dage siden et billede af dem i en kommentar til en konkurrence. Havde egentlig glemt det igen, for der var rigtigt mange deltagere, allerede den pågældende dag. I dag dukkede der så pludselig det smukkeste maleri op, på min Facebook væg. Vores billede var blevet udvalgt imellem 806 billeder... vi er stolte og vi glæder os meget, til at modtage vores maleri.

 

22. juni 2016

Så er sommeren for alvor kommet til Danmark. Det betyder masser af udetid for os og hundene. I uge 22 var vi en uge i sommerhus i Hvide Sande. Det er altid spændende, at komme afsted første gang med en ny hvalp, men Asti gjorde det så flot og sugede til sig, af alle de nye indtryk. Vi lejer altid sommerhus, efter at hundene er med os og det havde vi naturligvis også gjort denne gang, så med kæmpe stor lukket terrasse, kunne hundene boltre sig som de ville, når vi ikke lige var på ture. Verdi fandt sin egen udkigspost, en solvogn... der kunne hun se over hegnet og så var hun glad.

 

Herhjemme er alt ved det gamle, Asti vokser godt og hun tegner til at bliver rigtig fin. Vi har tilmeldt begge piger til et par udstillinger, det bliver spændende at se hvad resten af året bringer, på den front. Lige nu går vi og venter på, at Verdi skal komme i sin første løbetid efter hvalpene. Det er meget tæt på, hun er begyndt at hæve lidt og hun "lugter" af løbetid, (hun bliver naturligvis ikke parret i denne løbetid).

Jeg har længe gået med et ønske om, at få lavet halsbånd og line i faldskærmsline til tøserne. Det ønske er i skrivende stund, også ved at blive opfyldt. Da vores hunde ikke går med halsbånd på herhjemme, har jeg valgt at det skal være sætvis hvor linen er flettet direkte på halsbåndet. Asti får et lyserødt sæt og Verdi får et turkis sæt.

 

... endeligt, fik jeg ordnet Asti igår. Hun har det skønneste hoved og mildeste udtryk i øjnene. Hun er super nem på et trimmebord, men har naturligvis også været vænnet til det, fra ganske lille. Hun lagde sig bare ned og så kunne jeg plukke løs, på hende ører. Bagefter var der fotografering, i anledning af hendes 5 måneders fødselsdag.

 

10. maj 2016

Tid til en lille opdatering igen. Store Bededag var jeg en tur på Amager og besøge Lena og Hampus. Jeg fik trimmet Hampus og vi hyggede os i haven hele dagen. Jeg havde valgt at tage Asti med, så hun kan komme ud og opleve noget, uden at hænge i mors skørter. Lena's forældre køre i elektriske kørestole og det tog hun helt perfekt, man skulle nærmest passe på, at hun ikke blev kørt ned ;-) - tusind tak for en dejlig dag, Lena!!

I torsdags kom Elvira på besøg. Hun trængte også til en gang trim, efter at jeg har syltet hende lidt, i forbindelse med hvalpekuld osv. så det var yderst tiltrængt. Efter 3-4 timer var hun også smuk igen.

I lørdags passede vi Frida (Asti's søster)... vi havde derudover inviteret Chivas, Hampus og Elvira på hundehygge i haven. Desværre måtte Hampus melde fra, men vi andre hyggede os gevaldigt i haven hele eftermiddagen. De to små tog det hele med ophøjet ro og det var skønt at se hvilken harmoni der var blandt alle hundene.

Hampus

Elvira

 

14. april 2016

Så blev lillepigen allerede 12 uger gammel. Tiden flyver afsted, men god brugt tid, kommer ikke skidt igen. I dag har vi været ved dyrlæge til revaccine og alt var så fint... 7,5 kilo lækker og perfekt baby.

Der bliver socialiseret for fuld skrue og alt går så fint så fint, Asti er en tapper lille pige.

For knapt en uge siden, fik Verdi en flok halvsøskende... Mor Fenja har født 7 skønne babyer på Kennel Welsh Dream's... TILLYKKE med dem Louise ;-)

 

24. marts 2016

Her er tiden fløjet afsted de sidste måneder, MEN nu er alle de små fløjet fra reden. Vi har udvalgt de perfekte familier, til vores små babyer og alle gør det så fint. Som tidligere nævnt, har vi jo selv beholdt Asti og i dag er hun alene, uden nogle søskende, for første gang. Vi glæder os enormt meget, til at se hende udforske hus og have her, på egen pote.

Forleden dag, kom de sidste to internationale certer til Verdi... 4 ialt, har hun opnået i hendes unge alder. Om blot en måned, kan hun gøre sig færdig som International Champion, hvis hun snupper et sidste CACIB i et 3. land.

 

7. marts 2016

ENDELIG tid til en lille update, her på bloggen. Vores tid går med hvalpe, socialisering og besøg fra spændte hvalpekøbere. Alle hvalpe er nu fordelt, så de 5 familier ved, hvilken hvalp der skal bo hos netop dem. De er fordelt efter bedste evne, så den lille ny og familien passer bedst muligt sammen. Endelig har vi jo valgt vores egen lille Asti ud også... hun er så sød, mild og smuk og vi glæder os meget, til at lære hende at kende.

Igår da et hold hvalpekøbere kørte herfra, med meddelelsen "vi ses om 12 dage", gik det for alvor op for os, at nu er det snart tiden, hvor de små flyver fra reden. Tiden er gået enormt hurtigt.

VELKOMMEN i familien, lille Asti!!

 

21. februar 2016

Her går det super fint. Hvalpene vokser og tager godt fra nu. De er 4.5 uge gamle og har prøvet at være udenfor nogle gange, hvilket er gået helt perfekt. I dag får vi besøg af den sidste familie, som endnu ikke har været her pga ferie, dem glæder vi os til at hilse på og ikke mindst se forventningens glæde, når de ser de kære små. Herefter har alle familier været på besøg og mon ikke vi snart starter runde to ;-)

Igår modtog Verdi hendes andet CACIB, denne gang fra Saarbrücken... nu mangler vi blot de to sidste fra Leipzig. Om en måned kan vi fortsætte jagten på det sidste, så er der gået et år siden hun tog det første. Nu må vi se hvornår hun bliver klar, efter hvalpekuld.

 

5. februar 2016

Tid til en lille opdatering... Verdi's hvalpe har det alle helt perfekt og Verdi klare opgaven som mor super flot. Hvalpene er nu 14 dage gamle og først her de sidste dage, er vi begyndt at se lidt mere til Verdi i resten af huset. Hun pusler de små og de spiser stort set hele dagen. Alle babyer har nu åbnet deres små øjne og det giver jo et helt nyt indtryk. Vi er yderst tilfredse med dem alle 6... de er simpelthen så fine og vi glæder os, til så småt at lukke op, for besøg af alle de forventningsfulde hvalpekøbere.

 

22. januar 2016

Verdi's små perler har endelig set dagens lys. De kom til verden på en smuk og frostklar solskinsformiddag, den 21. januar. Vi er SUPER stolte og glade for vores skønne babyer.

Hele 5 tøser og 1 dreng, fødte Verdi i løbet af 3 timer og 20 min... vi synes det er GODT GÅET.

Verdi klare de små til UG og er så glad for dem, at hun knapt nok nænner at skulle ud og tisse.

Ganske enkelt en forrygende start på 2016 og vi ønsker den ene lille pige, hjertelig velkommen i vores familie.

 

7. januar 2016

Vi starter simpelthen det nye år, med et vaskeægte mirakel. Verdi blev parret i november, med en super dejlig hanhund fra Sverige. Da vi fik hende scannet i december, vidste det sig desværre at hun var tom. De efterfølgende 3 uger, har godt nok været triste for os, MEN MEN MEN.... det viser sig nu at Verdi ER drægtig.

Vi kunne jo godt se at hun lagde mave til, som ugerne gik, men hun måtte jo være falsk drægtig, eftersom scanningen sagde tom.

I dag er der præcis 2 uger til forventet fødsel og vi har de sidste 3-4 dage, mærket masser af liv i Verdi's mave... såååå - jubiiiiiiiiiiiiiiii, vi venter hvalpe!!!

Vi kunne ikke holde ventetiden ud længere, så vi har været ved dyrlæge med Verdi. Og sikke en fest altså.... først scannede vi, for at se om der var det liv i maven, som vi kunne føle, og der var MASSER af hjerteblink. Derefter lavede vi et røntgenbillede, for at tælle de små babyer.... og vi må bare sige "Verdi og de 6 små dværge" ;o)

Vi er super glade og nu må de næste dage godt gå lidt stærkt, så vi kan møde vores nye børneflok!!

Klik på røntgenbilledet og se det i stort format - 2016 kan kun blive et godt år for os ;o)

.....................................................................................................................................................

KONTAKT

Betina & Ejner Sørensen

Nyborg - Fyn

Danmark

 

Tlf: 22376337

 

vagthuset@gmail.com

 

Copyright & Design: Betina Sørensen