..................................................................

Welsh Springer Spaniel

Tibetansk Spaniel

..................................................................

Kennel Vagthuset

 

Følg med i vores hverdag her! - 2017

 

23. december 2017

Så er 2017 ved at rinde ud - og sikke et dejligt og begivenhedsrigt år vi har haft - vi gør her status.

I maj måned blev vores Mr. & Mrs. kuld født, 4 velskabte store hvalpe fik Verdi. De fandt alle 4 lynhurtigt gode nye familier, at dele tilværelsen med de næste mange år. Selvom det var hvalpeår i år, fik vi også tid til at gå lidt på udstilling.

Asti var afsted en håndfuld gange, men det var nok til, at hun nu kan kalde sig dobbelt tysk junior champion og Jugendsieger Neumünster.

Lille Lulu har også været afsted, dog kun 3 tyske udstillinger har vi nået, MEN... hun har her taget to juniorcerter og to junior klub certer plus titlen Rostock Jugendsieger.

I oktober fyldte vores grand old man Kenzo 10 år... fødselsdagen blev fejret med manér - gaver og hans livretter.

Vi ser med glæde og forventning, frem til et forhåbentligt ligeså begivenhedsrigt år i 2018.

Med dette vil vi ønske familie, venner og hvalpekøbere en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

 

10. oktober 2017

I dag er en helt særlig dag, en dag vi længe har set frem til. I dag kan vi fejre fødselsdag, for vores smukke gamle pensionist, Kenzo. Hele 10 år har Kenzo nu på bagen og han fylder stadig hver eneste dag i vores liv med glæde, kærlighed og narrestreger. Han er en ener og han har fortjent den bedste runde fødselsdag, han kan ønske sig.

Derfor blev han vækket med festsang og lagkage i morges. Han fik sine gaver og i eftermiddag har han indbudt Verdi, Asti og Lulu på lækre hjorteben.... TILLYKKE gamle dreng med de 10 år :-)

 

3. oktober 2017

I lørdags tog vi en tur til Rostock med vores lille Darling Lulu. Vi har længe glædet os, til at prøve at udstille hende og nu er tiden inde, her 11 måneder gammel. Hun tog fuldstændigt fusen på os og showede som en proff. trods hendes allerførste gang i ringen.

Det resulterede i excellent 1, med junior cert, junior klubcert, Bedste Junior og sidst men ikke mindst BEST OF BREED.

Derudover kan hun allerede nu, pryde sit navn med den første titel, Rostock Jugendsieger 2017.

 

I søndags kunne vi fejre Verdi's 4 års fødselsdag... den blev fejret med lækre rå okseben til hele banden ;-)

 

2. august 2017

Nu må det vidst være tid, til en opdatering her på bloggen. Det har været nogle travle uger, med pasning og socialisering af Verdi's hvalpe. Det hele er gået over alt forventning og de små fregner, har fået de bedste familier, man kan tænke sig. De er alle fire faldet super godt til, i deres nye familier. Held og lykke med jeres lille nye familiemedlem, ønskes I alle herfra.

 

I uge 28 tog jeg sammen med en veninde, til årets store klub show i Soltau. Med os havde vi Asti, som jeg håbede at kunne gøre færdig som Junior Champion i Tyskland. Den unge dame gjorde det med glans og allerede fredag aften, blærede hun sig til et junior cert, junior klub cert og blev bedste junior. Det stoppede ikke her, hun tog endnu en gang BEST OF BREED. Det betyder at Asti nu er Tysk Junior Champion og Tysk Junior Klub Champion.

Sent fredag aften kunne vi checke ind på vores foretrukne hotel - Landhaus Eden.

Med os havde vi også Lulu, hun var dog kun med på socialisering. Hun hyggede sig og fik hilst på en masse hunde. Som altid gav hun os igen og igen en masse gode grin.... bl.a. besluttede hun sig for, at hun da skulle sove på natbordet om natten ;-) - tak for en super fed tur, Helle...

 

27. juni 2017

Endnu en gang har vi god grund, til at være stolte af vores opdræt. Vagthuset's Sweet Sensation aka Frida, fra Verdi og Bob's kuld, er blevet HD fotograferet og med super FLOTTE, klokke klare A hofter, ligesom hendes mor og søster.

TAK til Laila og Lars, fordi I har hoftefotograferet jeres Prinsesse, det betyder meget for os.

 

7. juni 2017

Endelig tid til en lille update igen. For halvanden uge siden, fødte Verdi 4 super smukke hvalpe. Det hele forløb lige efter bogen, dog trak den unge dame fødslen til dag 66, så vi var ved at være godt mættet, af at vente tilsidst.

Men endelig var temperaturen nede på 36.3 da vi skulle i seng, den 26. maj... Verdi var rolig, men fik nu "barselsgangen" for sig selv herfra. Jeg holdt skarpt øje med hende i løbet af natten, men hun havde ikke travlt. Vi gik da også hele dagen den 27. maj, uden at der skete noget. Efter spisetid sagde jeg til Ejner, at jeg ville gå ind og ligge mig, for jeg kunne se på Verdi, at vi snart var ved at være der, så det var rart med lidt søvn på forskud. Jeg nåede at sove en halv time, da Ejner kom ind og sagde, at han mente, at nu var vandet gået. Mig op i en fart og ganske rigtigt, vandet var gået og Verdi havde travlt med at gøre sig ren.

Jeg vidste nu, at tiden var inde til, at den første hvalp snart skulle komme og der gik da heller ikke mere end en halv times tid, så kom den flotteste flotteste fyr. Vi hilste ham velkommen kl. 21.30. Allerede kl. 22.08 pressede Verdi igen og her kom han nummer to.

Nu ville vi gerne se nogle piger også.... den bøn hørte Verdi og den første lille prinsesse kom til verden allerede kl. 22.20. Herefter gik tiden, uden at der skete det store. Verdi kom i haven i snor et par gange og pludselig kunne jeg se, at hun pressede igen. Kl. 23.50 blev den sidste lille pige født. Det var nu meget tydeligt, at Verdi var færdig. Hun slappede helt af og halsede ikke længere. Vores firkløver var alle store og kraftige ved fødslen og i løbet af den første uge, har de alle fordoblet deres vægt. Der blev desværre ikke hvalpe nok til alle på vores venteliste, men sådan er det engang imellem.

 

15. maj 2017

Så er det vidst tid til en lille update igen, inden vi får hænderne fulde af babyer. Der er nu kun ca. 9 dage til Verdi har termin og hun har det super godt. Fødekassen er sat frem og hun sover nu i den om natten. I morgen skal hun afsted til dyrlæge og have den sidste herpes vaccine, så er hun helt klar til små poter.

Igår var det "mors dag" og mine små basser havde brugt alle deres lommepenge, på gaver til mor ;-)

 

I lørdags var Asti og jeg på tur og jeg skal da lige love for, at hun tog forskud på mors dag. Vi deltog på International CACIB udstilling i Neumünster og Asti gav den gas. Hun tog junior cert, junior klub cert, BEST OF BREED Junior og hendes allerførste titel, Neumünster Jugendsieger 2017. Behøver jeg at sige at jeg var stolt af min lille hjemmehæklede perle?? ;-) - hun er nu kun 1 cert fra titlerne Tysk Junior Champion og Tysk Junior Klub Champion.

 

30. april 2017

Vi har været til "Sensation-træf" i dag. Frida's familie har været så sød at lægge hus og have til, at alle Sensation hvalpene kunne mødes og hygge sig. Det har været en helt fantastisk dag og vi har alle nydt dagen til fulde.

Vi mødtes kl. 13 og efter lidt leg, var der dækket op, så vi kunne spise vores hjemmebragte mad. Så gik vi en lang tur med hundene og ellers var der bare leg og højt humør. TUSIND tak til Frida's familie for at holde denne dejlige dag.

Vi synes at det er sejt, at hvalpekøber fra Sjælland, Ærø og Midtjylland bakker op og kommer.... TAK til jer alle :-)

 

9. april 2017

Vi har super gode nyheder, Verdi er parret og vi er 99.9% sikre på at hun er drægtig. Hun har ændret humør og vil helst kun sidde på skødet hele dagen ;-) - hendes digevorter er vokset og er lyserøde, altsammen gode tegn på en drægtighed. I skrivende stund, er hun 18 dage henne i drægtigheden.

Følg med på "planlagte kuld", hvor vi vil skrive lidt opdateringer, efterhånden som drægtigheden skrider frem.

 

15. februar 2017

Endelig fik vi svar på Asti's HD billede og hun kom ligesom sin mor, ud med super flotte A hofter. Nu mangler vi blot en øjenlysning, så er den unge dame forhåbentlig, klar til at køre denne fantastiske linie videre.

Lige nu går vi og venter på Verdi's løbetid, som er meget tæt på nu. Hun skal parres med en super lækker hanhund og vi glæder os meget, til små poter i huset igen.

 

22. januar 2017

Så er tiden vidst inde, til at få taget hul på bloggen 2017. Vi kom alle godt og stille og roligt ind i det nye år. Et år med dejlige overraskelser. Igår fyldte Asti 1 år.... tiden er gået så hurtigt. Dagen blev fejret i skoven og med lækkert guf efter aftensmaden ;-) - nu kan det snart blive tid til en HD fotografering af den unge dame, det bliver super spændende.

 

Siden sidst er Verdi's sidste Championat også kommet i hus.... nemlig hendes Slovenske Championat. Vi er mega stolte af vores super dejlige pige. Nu kan hendes løbetid bare komme an ;-)

.....................................................................................................................................................

KONTAKT

Betina & Ejner Sørensen

Nyborg - Fyn

Danmark

 

Tlf: 22376337

 

vagthuset@gmail.com

 

Copyright & Design: Betina Sørensen