..................................................................

Tibetansk Spaniel

Welsh Springer Spaniel

..................................................................

Kennel Vagthuset

 

Læs hele drægtighedskalenderen dag for dag her.

 

Læs den spændende udvikling uge for uge, fra 1. til 9. uge af tævens drægtighed her.

 

Hos os, er det vigtigste når vi planlægger et kuld hvalpe, altid hundenes sundhed og trivsel. Det vil sige, at vi ikke går på kompromis med at sundhedsundersøge vores hunde (selvom dette DESVÆRRE ikke længere er et krav fra DKK). Begge forældredyrs hofter, er naturligvis altid fotograferet og i orden, ligesom hundene altid vil være øjenlyst inden parring.

 

Vi sælger aldrig en hvalp med udstillingspligt, da det skal være sjovt at udstille og ikke en pligt, men vi er naturligvis altid klar til at hjælpe, hvis køber synes at det kunne være sjovt, at prøve kræfter med en udstilling.

Vores hvalpe må få besøg fra de er ca. 4 uger gamle og de er klar til at flytte hjemmefra ved 8 ugers alderen.

 

Alle hvalpekøbere er lige vigtige og skal have samme mulighed for at få den helt rigtige hvalp med hjem. Derfor ligger det ikke fast, hvilken hvalp der flytter hvorhen, før hvalpene er omkring 6-7 uger. På baggrund heraf, er det utrolig vigtigt, at man som interesseret, fortæller mest muligt om sig selv, sin familie og de detaljer der har betydning for at finde den rette hvalp.

 

Vi skal gøre opmærksom på, at der hos os ikke er indgået nogen handel, før begge parter har underskrevet købsaftalen. Finder vi efter gentagne samtaler eller besøg ud af, at køber alligevel ikke er egnet til en af vores hvalpe, annulleres vores aftale.

 

Dette får man med når man køber hvalp hos os:

 

* DKK's Basis Plus Stamtavle

* DKK købsaftale

* Hvalpen er chippet (lovpligtigt)

* Sundhedsbog fra dyrlægen

* Hvalpen er vaccineret første gang

* Hvalpen har fået 2 x ormekur

* Hvalpepakke med det foder hvalpen er vant til at spise her

* Tæppe der dufter af mor og søskende

* En bamse fra Kennelen

* Gavekort til et Paracord halsbånd fra Kennel Vagthuset

* En CD med billeder af hvalpene

* En vejledning fra Kennel Vagthuset

* Livs lang rådgivning og hjælp

 

Jeg møder ofte mennesker, der siger: "Jamen vi skal jo bare have en familiehund, så vi skal ikke bruge en stamtavle til noget". Hertil kan jeg kun sige, at jeg ikke kunne være mere uenig! Hvorfor gå på kompromis med det nye familiemedlem?

En stamtavle er meget mere end bare en optegnelse over din nye hvalps familie. Med en DKK Basis Plus Stamtavle, får du en større sikkerhed for, at din hunds familie gennem generationer, har været sunde, raske og racetypiske hunde, hvilket øger sandsynligheden for, at du kan have din hund i mange år.

 

DKK er, som den eneste stambogsførende organisation i Danmark, medlem af FCI, som er den Internationale Kennelklub. En DKK stambog giver dig desuden nogle køberetslige fordele, som kan være svære at opnå, hvis du køber hund udenfor DKK.

.....................................................................................................................................................

KONTAKT

Betina & Ejner Sørensen

Nyborg - Fyn

Danmark

 

Tlf: 22376337

 

vagthuset@gmail.com

 

Copyright & Design: Betina Sørensen