Alba & Jasko

Termin den 24. juni 2021


Vagthuset's Hi-Ra Jo-Dan-Po Alba - hos os kaldet Alba, er parret med Hyldtoft Jasko i daglig tale kaldet Jasko. Jasko er efter Finske linier, så også her, får vi nyt udenlandsk blod ind i vores linier. Jasko og Alba komplimentere hinanden rigtigt godt, så vi glæder os til at se hvad de kan lave sammen.

Begge forældre er fri på patella, øjne og PRA3 og kuldet bliver naturligvis med BASIS PLUS stambog fra DKK.


Alba er født her hos os, hun er datter af Lulu og ligesom sin mor er hun super kærlig. Hun er en pige med fart i skørterne, hun elsker, at lege og drille, både os og de andre hunde. Alba er en rigtig smuk tæve, men grundet Covid-19 er hun ikke meget udstillet, dog er hun naturligvis avlsgodkendt. Dette bliver Alba's første kuld, så det er altid lidt ekstra spændende.


Man er meget velkommen til at komme på besøg hos os og møde vores hunde og os.

Send en mail med beskrivelse af jer som familie, ved interesse - vi svare ikke på sms vedrørende køb af hvalp.


En skøn hvalp fra os, koster 12.000 kr. og vi tager ikke depositum for vores hvalpe. Vi basere vores hvalpe-salg på tillid mellem hvalpekøber og opdrætter.


Grundet Covid-19 foregår besøg på terrassen og i haven.27. maj 2021

I dag er Alba 5 uger henne i sin drægtighed, hvilket betyder at hun nu kun har 4 uger igen. Hun har det super fint og trives rigtigt godt. Igår scannede vi hende for sidste gang, i denne omgang og der ser ud til at være fuldt hus.


18. maj 2021

Vi scannede Alba igår, hvor hun var på dag 26 og så de fineste små babyer. Hun trives godt og spiser fint, men man kan godt mærke på hende i disse dage, at hun har lidt kvalme. Maven vokser så fint og hun nyder at blive scannet, for så er der nogen der røre ved hendes tykke mave, så bliver hun helt stolt.13. maj 2021

Endelig er Alba 3 uger henne i sin drægtighed og vi kan nu bekræfte, at den unge dame ER drægtig. Alba er scannet første gang og der var små fine bobler i hendes mave. På billedet herunder ses den fine, allerede lidt tykke mave. Vi scanner om en lille uge igen, for at forsøge at tælle fostre.8. maj 2021

Der er ikke de store ændringer hos Alba endnu, men hun er i dag, også kun på dag 16 i drægtigheden. Måske er hun lidt mere træt, end hun plejer at være og hendes digevorter er da også vokset, så mon ikke den er god nok. Vi glæder os meget, til vi kan scanne hende også.


23. april 2021

Vi har nu været i Lemvig og parre Alba to gange og alt er gået lige efter bogen. Der er nu kun tilbage at krydse fingre og slappe af med vores piger herhjemme, indtil æggene har sat sig fast i livmoderen.


21. april 2021

I dag har vi været afsted til 3. og sidste måling på Alba. Den var steget lidt mindre i mandags, end jeg havde regnet med, så vi turde ikke undlade en 3. blodprøve. I mandags var den steget fra 0.90 til 3.03. i dag sagde den endelig 9.75, hvilket betyder at hun havde ægløsning igår og skal parres i morgen og fredag.


16. april 2021

Så har Alba været afsted til første progesteronmåling og den sagde 0.90, så vi laver en ny måling på mandag. Ud fra denne måling, vil jeg tro, at hun er parringsklar omkring tordag i næste uge, men det ved vi meget mere om på mandag.


9. april 2021

Igår den 8. april, valgte Alba også at gå i løbetid. Der er ikke så meget at sige om hende endnu, men der er bestilt tid til blodprøve og skedesvab den 16. april. Mere information om hende herefter.