Lulu & Kari

4 dejlige hvalpe er født mandag den 14. juni 2021


Sommerlyst's Hi-Ra Seba - hos os kaldet Lulu, er parret med Flying Carpet's Eleganza Extravagan i daglig tale kaldet Kari. Kari er import fra Finland. Det er vigtigt for os, at få noget udenlansk blod ind i vores linier engang imellem og da Kari matcher Lulu enormt godt, er valget faldet på denne flotte fyr.

Begge forældre er fri på patella, øjne og PRA3 og kuldet bliver naturligvis med BASIS PLUS stambog fra DKK.


Lulu er vores første Tibbe, hun er sjov, kærlig, drillesyg, mega elegant og så ser hun også lidt godt ud ;-) - Hun er ikke udstillet så meget i Danmark endnu, men hun har slæbt lidt titler hjem fra Tyskland. Ud af 7 tyske udstillinger har hun stået BEDST I RACEN 5 gange... det er vi super stolte af. Det er desuden blevet til 4 flotte titler indtil videre :-)


Man er meget velkommen til at komme på besøg hos os og møde vores hunde og os.

Send en mail med beskrivelse af jer som familie, ved interesse - vi svare ikke på sms vedrørende køb af hvalp.


En skøn hvalp fra os, koster 12.000 kr. og vi tager ikke depositum for vores hvalpe. Vi basere vores hvalpe-salg på tillid mellem hvalpekøber og opdrætter.


Grundet Covid-19 foregår besøg på terrassen og i haven.14. juni 2021

I dag fik vi endelig spændingen udløst.

Vi stod op kl. 04.45, da Lulu var begyndt at halse... altså var hendes opblokning begyndt.

Lulu og jeg gik på kontoret, hvor fødekasse og gæsteseng stod klar. Her i huset må man gerne føde på gæstesengen, hvis det er det man vælger. På med et vådliggerlagen og så var vi klar.

Jeg var godt klar over, at hvalpene sad meget højt oppe på Lulu, så jeg var forberedt på en lang opblokning. Dog begyndte presseveerne allerede kl. 13.30 og jeg synes ikke rigtigt, at hvalpene havde flyttet sig langt nok ned. Det skulle også vise sig, at blive et par hårde timer for Lulu med presseveer, som desværre ikke rigtigt tog til. Jeg har lært af en af vores dygtige dyrlæger, hvordan man indvendigt i tæven, kan finde presserefleksen med en pegefinger. Dette var sidste mulighed, inden vi måtte afsted til dyrlæge og få sat lidt skub i tingene. På med en handske og ind og mærke, om jeg kunne påvirke presserefleksen. Dette lykkedes så fint og efter 5-10 min med øget presning, kom den første kæmpe hvalp til verden. En stor og smuk prinsesse på 203 gr. En lille times tid senere kom den næste hvalp, en fin og lækker Prins på 214 gr. Nu gik det stærkt og allerede 13 min senere, så endnu en Prins dagens lys. Godt en time senere igen, kom endnu en lille Prinsesse.

Lulu har det super godt og passer så godt på sine 4 smukke hvalpe, som alle har det rigtigt godt.27. maj 2021

På søndag har Lulu kun 2 uger til termin og hun begynder, at blive lidt besværet af sin størrelse nu. Hun sover tungt og tingene går ikke så stærkt længere. Når det så er sagt, har hun det rigtigt fint og hun er nu begyndt at få mad 3 gange om dagen, da det kniber lidt med pladsen i maven. Det passer den unge dame rigtigt godt ;-)


8. maj 2021

Nu er Lulu tæt på at være over det kritiske tidspunkt, hvor der er størst chance for at reabsorbere fostrene, så vi hyggede os med endnu en scanning i dag, som havde til formål at tælle fostre. Der er nu kommet noget størrelse på og babyerne var lettere at tælle i dag. Vi talte hele 6 hvalpe... 3 i hver side. Billederne bliver desværre ikke så gode, når de er taget ind i en skærm, men vi håber at I kan fornemme dem trods alt.


Venstre side

Højre side


5. maj 2021

Lulu fik i forgårs klippet sin fine mave, da vi skulle scanne hende. I dag har vi taget det første mavebillede og se lige hvor fin hendes lille mave allerede er :-)3. maj 2021

Vi har scannet Lulu i dag, hvor hun er på dag 22 i drægtigheden. Jubiiiii, hun er drægtig og vi så masser af fine små bobler. Vi glæder os meget, til at scanne igen om en uges tid, så kan vi formentlig komme med et forsigtigt bud på antal hvalpe. Lulu har det rigtigt godt, hun har indtil videre ingen kvalme haft, som har bevirket at hun er gået fra sin mad.


25. april 2021

I dag er Lulu 2 uger henne i drægtigheden. I nat eller tidligt morgen, har hun kastet op tre gange. Hendes digevorter er næsten dobbelt størrelse og lyserøde, så vi er ret sikre på, at den er god nok ;-)


21. april 2021

Der er gået halvanden uge siden Lulu blev parret og vi synes allerede, at kunne mærke en lille forskel på hende. Hun er blevet mere pjattet end hun plejer og hendes dievorter er også en smule større end de plejer. Hendes appetit fejler sandelig heller ikke noget ;-) - vi håber at det er tegn på babyer.


13. april 2021

I dag har vi været i Lemvig med Lulu for anden gang og hun er nu færdig parret. Søndag og i dag tirsdag, er hun parret og hun havde ægløsning i lørdags, så vi har ramt "spot on". Nu er der bare tilbage at krydse fingre og håbe på babyer midt i juni. Behøver jeg sige, at vi glæder os til vi kan scanne den unge dame? ;-)


9. april 2021

Lulu gik i løbetid den 29. marts og har i dag været afsted til sin 2. progesteron måling. Den fortæller, at hun har ægløsning i morgen lørdag, og derfor satser vi på parring søndag og tirsdag.