Kennel Vagthuset

Opdræt af

          Tibetanske Spaniels


Vi har parret Lulu med Simba og vi har scannet Lulu drægtig. Det betyder at der kommer små nye poter her hos os, omkring 12. juli 2020.

Lulu og Simba komplimentere hinanden super fint og indavl på kuldet er 0%. De er begge fantastiske familiehunde, med de dejligste temperamenter - og så er de begge to super smukke, ikke at forglemme!

Se mere info, bl.a. drægtighedskalender på siden "hvalpe".

Se også mere om vores fantastiske Lulu på hendes egen side - bl.a sundhed, titler og masser af billeder!

Kuldet bliver naturligvis med Dansk Kennel Klub's Basis PLUS Stambog!


DEVDHJCH - DEJCH - Sommerlyst's Hi-Ra Seba

DK18796/2016

Patella: 0/0

Øjenlyst: Intet påvist

PRA3: FRI reg. i DKK


DKCH - Kri Kris Unbelievable Simba

DK12800/2011

Patella: 0/0

Øjenlyst: Intet påvist

PRA3: FRI reg. i DKK4. juni 2020 - Vi har scannet Lulu igen i dag, det er jo lidt hyggeligt, når man har sin egen scanner ;-)

Men der var også en anden årsag til, at vi scannede igen i dag. Lulu er i dag på dag 25 i drægtigheden, hvilket betyder at fostrene nu har sat sig fast i livmoderen. Det var jo ret spændende at se om der var gevinst, nu hvor den mest risikofyldte periode er overstået. Det er endnu lidt for tidligt at tælle, men vores bud er alligevel 4-5 hvalpe.

Herunder er en lille video af scanning fra det ene horn... hvis man kigger oppe i højre hjørne af scanningsvideo'en, ser man 2 måske 3 fosterbobler, med små babyer i :-)

Kvaliteten er ikke den bedste når man optager med en tlf. ind i en skærm, men man kan med fordel klikke på tandhjulet, på video'en og vælge HD kvalitet.28. maj 2020 - I dag har vi scannet Lulu og jubiiiii.... vi så små bitte bobler i hendes fine mave. Det er stadig meget tidligt, da hun kun er på dag 18 i drægtigheden, hvilket også betyder at fostrene endnu ikke har sat sig fast i livmoderen, men stadig ligger og flyder frit rundt.

Vi kan endnu ikke tælle fostre, men i dag handlede det også bare om at konstatere drægtighed :-)

KONTAKT

Betina & Ejner Sørensen

Nyborg - Fyn

Danmark


Tlf: 22376337


vagthuset@gmail.com


Copyright & Design: Betina Sørensen

.....................................................................................................................................................