Kennel Vagthuset

  Tibetansk Spaniels

               Welsh Springer Spaniels


Vores dejlige Boyband er alle flyttet i nye fantastiske familier!


Alt for hurtigt er vi nået til den sidste dag, inden vores dejlige boyband flyver fra reden og bliver spredt for alle vinde. Igår var vi hos dyrlægen, hvor alle 4 drenge har fået deres sundhedsbøger og er blevet vaccineret. Dyrlægen fandt ikke en eneste anmærkning på drengene - og tro mig, han ledte virkelig :-D

I dag har vi nydt de små, om muligt endnu mere end ellers, for i morgen skal vi sige farvel til Holger, Figo og Lo-tho. Jens får vi heldigvis lov til at nyde et par dage mere. Her i aften har vi klippet negle på hvalpene for sidste gang og alle hvalpepakker, kontrakter osv er pakket og klart til i morgen.

Med disse ord kan vi kun sige "når enden er god, er alting godt" ;-) - og ønske vores drenge held og lykke videre frem!Nye indstillinger på kameraet og et kuld hvalpe... what's not to like ;-)Igår formiddags kom de fra Dansk Kennel Klub og chippede de små pus... - det gik så fint, kun ét lille piv kom der. Det betyder, at alle drengene nu har fået deres helt eget "personnummer" - og vi har modtaget stamtavlerne.

Eftermiddagen bød på besøg fra "Farmor Lotte", som heldigvis er ligeså tilfreds med de små, som vi er. Hun skulle selvfølgelig lige nå at se dem igen, inden de bliver spredt for alle vinde. Vi fik leget lidt med begge vores kameraer og det kom der en stribe fine billeder ud af.I dag er en helt speciel dag... i dag fylder vores kære små, nemlig 7 uger. I den anledning fik de små deres sidste ormekur, her hos os ;-)

De er virkelig fantastiske og tager alt i stiv pote. På fredag kommer de fra Dansk Kennel Klub og chipper de små, så snart har de deres helt eget "personnummer" ;-)

Mandag i næste uge står den på dyrlægebesøg. Her skal de små vaccineres og have deres sundhedsbøger og så er de pludselig klar til at flyve fra "reden", onsdag i næste uge.


Holger

Figo

Jens

Lo-tho


Vi fik da forresten også taget det obligatoriske ugebillede i forgårs. De små lækre fyre er allerede 6 uger gamle, tiden suser afsted.

Vi har heldigvis fundet de allerbedste nye familier, som kan agere slaver for drengene resten af deres liv :-)Lidt godt fra haven!

Alle drengene er nu fordelt og alle familier knus elsker deres nye dreng i klassen ;-)I denne Corora-tid kan det være svært at socialisere på alle mulige mennesker, som vi plejer (vi gør dog vores allerbedste). Vi har taget vores forholdsregler (afspritning og max 2 personer af gangen og naturligvis i haven) og derved vurderet, at hvalpekøberne selvfølgelig må besøge deres nye medlem af familien. I dag har vi "lånt" Sophia, så de små også kunne møde et barn. Det gik så fint og hun var rigtig sød med de små (og de store) ;-)De små knejter har nu også været med ude og køre bil og hold op hvor de imponere os gang på gang. De havde selvfølgelig mor med her første gang, men ingen sagde en lyd på noget tidspunkt. Nææ, de sov da bare - selvom vi kørte rundt i 2 stive timer for at få lidt liv i kludene ;-)

Vi gjorde hold på halvvejen hos min søster, hvor de fik lov at komme ud på fremmet græs. Da de havde gjort hvad de synes var nødvendigt på hendes græsplæne, kørte vi pænt videre :-)Lidt mere sjov med hvalpene og kameraet.... man kan godt være heldig når man sidder i hvalpegården og er klar med kameraet ;-) - nuttetheden vil ingen ende tage!Allerede 5 uger gamle... Stoooop tiden, det går alt for stærkt.

På hvalpenes 5 ugers dag, fik de klippet negle igen og de blev vejet - som vi gør en gang om ugen og alle stortrives.

Vi var også i haven og lege lidt, det var ret koldt, så da de små begyndte at falde omkuld, var det ind i den varme stue igen. Tænkte at så kunne jeg lige slappe af med en god film på Netflix, men det kan være svært at koncentrere sig om en film, når de små ligger lige ved siden af og enten tumler rundt, eller sover skønhedssøvn. Liva sover stadig i kravlegården sammen med dem om natten og det synes hun er enormt hyggeligt - endnu. Vi træner renlighed på livet løs og det går super flot. Allerede nu som 5 ugers går hvalpene på aviserne i modsatte ende af deres kurve, tæpper og legetøj - og besørger.

Vi har taget 5 ugers gruppebillede og lidt stemningsbilleder fra haven.Igår var hvalpene for første gang i haven og sikke de hyggede sig. Normalt plejer de, at være lidt forsigtige, når der sker SÅ store nye ting i deres liv, som det jo er, at komme fra en tryg kravlegård i stuen og ud på græs og fliser, i det fri.

I dag besluttede vi, at de også skulle opleve støvsugeren i kravlegården og også det tog de alle i stiv pote.

Vi har valgt at ligge lidt video ind i stedet for billeder, da det er lettere at fornemme hvalpenes glæde og nysgerrighed på denne måde.

Klik på tandhjulet på videoen og vælg HD, for bedste kvalitet :-)Flere billeder af de skønne små!BABYSPAM.... babyer og stor interesse for fotografering, det går ret godt i spænd, hvis vi selv skal sige det ;-)

Vores vidunderlige babyer på 4.5 uge, går allerede efter blot få dage i kravlegården, på aviserne og tisser. Selvfølgelig sker der også uheld på gulvet endnu, men vi er rigtigt godt på vej.Disse billeder behøver ikke så meget tekst.... de første billeder fra kravlegården i stuen.

- Bare kig og sug til jer ;-)Tænk at de små pus allerede er 4 uger gamle, det er slet ikke til at forstå.

De er blevet en del mere aktive nu og det er hyggeligt, som de ligger og dasker til hinanden og bider hinanden i næsen. Generelt er de bare ikke til at stå for. Vi har lavet 4 ugers billeder i dag, det er dog ikke så nemt mere nu, så ikke alle er lige fantastiske, men det er hvalpene til gengæld.

Senere i dag, står den på den ugentlige vejning og de små skal have deres første ormekur. De har i den forgangne uge smagt på Starter Mousse, - alle med stort velbehag.

I morgen bliver hele banden flyttet ind i stuen, så de også kan hilse på de andre hunde. Indtil nu er det kun Lulu der har fået lov at hilse på... hun VILLE bare, for som hun bjæffede "Liva måtte jo også være med i kassen da mine babyer var små" ;-) - og Liva deler gerne med Lulu.

I næste uge må vi vidst have fat i en større kuffert ;-)

Der er stadig en enkelt lille dreng, der søger en dejlig familie... og ingen af hvalpene er fordelet endnu :-)Allerede 3 uger gamle og bare mega lækre. De små er så småt begyndt at komme på benene nu, trods de er ret usikre endnu. Fra nu af går det stærkt og inden længe bliver de flyttet i stuen, så alle både to- og firbenede kan være med til at nyde dem.

I dag har vi klippet negle for første gang og knejterne har haft deres ugentlige vejning. Alle ligger på mellem 583 gr. og 665 gr... så de er mega jævne stadigvæk.

Vi har været afsted til dyrlæge efter ormekur, så vi ved at vi har liggende hjemme, til om en uge hvor de skal have første gang. Man ved jo desværre ikke med sikkerhed hvad fremtiden byder på i øjeblikket pga Corona virus, så vi har "hamstret" ormekur til banditterne ;-)Så blev de "små" allerede 2 uger gamle -  ja, de er faktisk ikke så små endda ;-)

Alle 4 har forlængst fordoblet deres fødselsvægt og er godt på vej til at runde de første 500 gr. Bastian har som den første åbnet øjnene og de andre er lige i poterne på ham. Liva er vild med sine småfolk og det ses tydeligt, sådan som hun nurser dem hele tiden. I denne uge er drengene blevet registreret hos Dansk Kennel Klub og de har fået deres Basis PLUS stamtavler.

Vi har lavet nye portrætbilleder i dag og de blev rigtigt fine :-) - klik for stort billede!Store fede og super lækre hvalpe.... sådan er vores Boyband ;-)

Stadigvæk to dage til de fylder 2 uger og de har fart på... de kan snart ikke ligge ved siden af hinanden og spise mere, det kniber med pladsen. De er så småt begyndt at komme lidt mere rundt i kassen, så det bliver sjovere og sjovere fra nu af :-)Allerede 1 uge gammel og mere og mere lækre for hver dag der går. Liva er simpelthen så glad for hendes små drenge, så vi kan ikke ønske os det bedre. Nedenfor er lidt nye billeder af den lille familie.I dag har vi forsøgt os med portrætter af vores små nye drenge... det gik da oki, synes vi selv ;-)Snart 5 døgn gamle og vores boyband stortrives. Liva har det rigtigt godt og hun elsker at komme lidt udenfor sammen med Verdi, Lulu og Alba nu. Meeeen, syslerne skal jo klares, så hun er hurtigt tilbage ved døren til "fødestuen" ;-)

Liva har fået "Sprutte" til at hjælpe med pasningen, når hun selv trænger til at komme lidt ud.I aften er hvalpene 3 døgn gamle og de stortrives alle 4. Vi vejer dem hver aften og alle har øget deres vægt super flot.

Liva er den fødte mor og hun passer sine babyer til UG... der sker ikke så meget andet, end at sove, spise og lave bum endnu, så i stedet får I lidt billeder af de kære små :-)Jubiiiiiii.... så kunne vi fejre fødselsdag her hos os. Igår onsdag den 26. februar 2020 :-) - 2 dage før termin!

Liva har igår født de smukkeste babyer i verden - 4 drenge i farven zobel.

Vi tog temperatur på Liva i forgårs aftes og den lå meget stabilt på 37.2 - 37.3 henover små 5 timer, så den unge dame kom selvfølgelig med os i seng. Det blev dog ret hurtigt en realitet for os, at hun var i opblokning, sådan som hun kartede rundt og gravede i dynerne. Ved 01- tiden gik vi derfor for os selv, hende og jeg. Ind på kontoret, som allerede var lavet om til fødestue, med fødekasse til Liva og seng til mig. Vi fik dog ikke lukket et øje hele natten, så igår morges kravlede vi begge to tilbage i sengen og fik et par gode timer, imens Kennelfatter tog sig at de andre hunde. Klokken 22 (altså næsten et døgn senere), blokkede hun stadig op og tålmodigheden er ikke den store, på dette tidspunkt... ;-)

ENDELIG kl. 22.32 kunne vi hilse den første lille prins velkommen til verden.

Derefter gik det stærkt og indenfor godt en time, var alle 4 drenge kommet godt til verden.

Liva simpelthen ELSKER sit miniput hold og passer dem efter alle kunstens regler :-)________________________________________________________________________________________________


Vi har parret Liva med Lobsa og forventer små nye poter omkring den 28. februar 2020.

Liva og Lobsa komplimentere hinanden rigtigt fint og vi tror at der kommer de skønneste babyer ud af denne kombination - indavl på hvalpene vil være 0%. Begge forældre er naturligvis fri på patella, øjne og PRA3.

Både mor og far har de skønneste temperamenter, så det kan kun blive glade, milde og skønne hvalpe. Udover top temperament, er Lobsa også multichampion, med en masse super flotte titler.

Se meget mere, bl.a. drægtighedskalender på siden "hvalpe".

Se mere om vores fantastiske Liva på hendes egen side - bl.a sundhed, titler, billeder! - klik på billedet af hende.
Buus ´ Ling-Pa Liva - Liva

Patella: 0/0

Øjenlyst: Intet påvist

PRA3: FRI reg. i DKK


Foto: Rikke Buus

Foto: Lotte Nissen

BGGRCH DEANTRW18 - DEHANSG18 DEH-SGDO18 - DKJV14 - BGCH - BALKCH - DKCH - INTCH - DEKTRCH - DEVDHCH - CZCH - LUCH - SECH - KLBCH

Sommerlyst's Tseepo Lobsang - Lobsa

Patella: 0/0

Øjenlyst: Intet påvist

PRA3: FRI reg. i DKK


Foto: Lotte Nissen

KONTAKT

Betina & Ejner Sørensen

Nyborg - Fyn

Danmark


Tlf: 22376337


vagthuset@gmail.com


Copyright & Design: Betina Sørensen

.....................................................................................................................................................