..................................................................

Tibetansk Spaniel

Welsh Springer Spaniel

..................................................................

Kennel Vagthuset

 

Velkommen hos Kennel Vagthuset... "Kennel" det lyder så stort - mange hunde og mange løbegårde, men sådan er det ikke hos os. Vi bor i et almindeligt parcelhus, med en dejlig lukket have.

 

Vi er en lille familie bestående af min mand Ejner, jeg selv Betina... vores smukke og kærlige Welsh Springer Spaniels, Verdi og Asti - og husets vogtere, vores skønne små Tibetanske Spaniels, Lulu og Liva. Vi mødte hinanden i 2005 og havde begge haft hund forinden.

 

I 2008 købte vi vores første hund sammen, nemlig vores Engelske Cocker Spaniel, Kenzo... Kenzo blev starten på vores opdræt. Der er født 4 kuld Engelske Cocker Spaniel hvalpe her hos os, siden vi startede tilbage i 2008. Nu er tiden er moden til forandring.

 

I 2013 fik vi mulighed for at købe den dejligste og mest fantastiske Welsh Springer Spaniel, Verdi. Verdi er en hund, som går direkte i hjertet på de fleste og det gjorde hun i dén grad også på os. Hun er mild, sjov, fyldt med glæde og bare fantastisk dejlig at dele hverdagen med. Vi har taget en stor, men gennemtænkt beslutning... vi vil i fremtiden, udelukkende arbejde med opdræt af Welsh Springer Spaniels og Tibetansk Spaniels.

... TAK til Louise på Kennel Welsh Dream's, fordi Verdi måtte blive vores og tak fordi du har hjulpet os i gang fra dag ét af. At have en mentor som altid træder til med råd, vejledning og hjælp, har været guld værd for os.

Januar 2016 bød på vores første kuld Welsh hvalpe, her kommer Asti ind i billedet. Asti er datter af Verdi og hun er vokset op, her i vores lille flok. Hun er præcis ligeså skøn og dejlig som sin mor.

 

Lige før året 2016 rendte ud, bød en mulighed sig, som vi ikke kunne sige nej til. Lille smukke Tibetanske Lulu blev ledig

og vi øjnede chancen, for endelig at få den Tibetanske Spaniel, som længe har stået på vores ønskeliste. Lulu har taget vores hjerter med storm, hun er fantastisk dejlig, sjov, smuk og kærlig på én gang.

... TAK til Ragnhild på Kennel Sommerlyst, fordi vi fik muligheden for at få Lulu.

En Tibbe kommer sjældent alene, de er lidt som chips, man kan ikke nøjes med en. Da vi syntes, at tiden var inde til en lillesøster, gik jagten ind og der var kun en kombination i Danmark, vi var forblændet af. Heldigvis var der plads til os på ventelisten hos Kennel Buus og lille Liva er her i sommeren 2018, flyttet ind hos os. Liva er en fantastisk smuk og sej lille pige og vi glæder os meget til at se hvad hun kan bidrage med her hos os - Tusind TAK Lisbeth, for at Liva måtte flytte til Nyborg.

 

Vores kennel er baseret på en dyb interesse og et bredt engagement i hunde generelt. Vi bruger det meste af vores tid sammen med vores hunde, og derfor er det vigtigt for os, at de stortrives og ikke blot er et "middel til at nå målet". Af samme årsag kan det ske at hunde som ikke trives i vores flok, får sig en ny familie netop for at tilgodese den enkelte hunds behov, før vores. Vores hunde indgår som en naturlig del af familien, og de bor naturligvis i huset sammen med os.

 

"Vores opdræt drives af passion og af lyst - passionen for vores elskede hunde og lysten til at føre disse vidunderlige racer videre i mange mange år"

 

For os er det vigtigt at føre racerne videre med respekt! Det betyder, at vores racer skal blive ved med at ligne standarden - også selvom den "bare" skal være familiehund, agilityhund, jagthund eller noget helt fjerde. Man kan jo godt være smuk, bare fordi man skal bruge mere tid i et mudderhul end i en udstillings ring. Det er af højeste prioritet, at racerne føres videre, som sunde hunde, der kan gøre sine familier glade, mange år frem.

 

Hos os er hundene først og fremmest familiehunde, dernæst elsker vi at gå på udstillinger. Ejner nyder derudover at kommer afsted til lydighed og træning, så det går der også en del timer med. Sidst men ikke mindst, går vi i hunde svømmehal to gange om ugen, med alle vores hunde!

 

Vores kennel ligger i udkanten af byen, midt i naturskønt område, i gå afstand til skov, strand og store grønne områder.

 

Den 16. juni 2009 fik vi registreret vores navn i Dansk Kennel Klub, vi hedder nu officielt Kennel Vagthuset, opkaldt efter Ejner's barndomshjem.

I februar 2010 tog jeg uddannelsen hos Dansk Kennel Klub og blev DKK-UDDANNET OPDRÆTTER, vi har den 14. april 2010, haft besøg af DKK's kennelkontakt, vores opdræt er her blevet godkendt uden anmærkninger.

 

Vi håber, at du vil nyde dit besøg her på vores hjemmeside.

.....................................................................................................................................................

KONTAKT

Betina & Ejner Sørensen

Nyborg - Fyn

Danmark

 

Tlf: 22376337

 

vagthuset@gmail.com

 

Copyright & Design: Betina Sørensen