Vi venter hvalpe efter Lulu & Jasko.


Vi har udvalgt Jasko til dette kuld. Jasko er far, til et af vores tidligere kuld med Alba og laver de skønneste hvalpe.

Han er sundhedsundersøgt fri for arvelige sygdomme, han er smuk og så har han det dejligste temperament, man kan ønske sig.


Lulu er vores ubetingede Dronning.

Hun er vores første Tibbe, hun er sjov, kærlig, drillesyg, mega elegant og så ser hun også ret godt ud 😉

Hun er ikke udstillet så meget i Danmark, men har dog et enkelt res. cert og res. cacib. Hun har også slæbt lidt titler hjem fra Tyskland. Ud af 7 tyske udstillinger har hun stået BEDST I RACEN hele 5 gange... det er vi super stolte af.

Det er desuden blevet til 4 flotte titler indtil videre 😊

Den fornemmeste titel hun dog har er, at hun er mor til bl.a. vores Alba ❤️


Vi forventer hvalpe omkring 3. maj 2022 - hvalpene vil være rejseklare ca. 1. juli 2022.Lulu's drægtighedsdagbog som løbende vil blive opdateret.


29. april 2022

Lulu har det fortsat godt og hun spiser som en hest 😜

Hun er besværet af sin store mave nu og vi er rykket på eget værelse om natten, hende og jeg.

Hun vil stadig gerne med på en lille nat tur om aftenen, men den sidste uge, har hun ikke kunnet holde sig om natten, pga det store pres i maven.

Hvalpene er nu så store, at de kan overleve uden for livmoderen, men jeg tror, at Lulu trækker den et par dage mere, idet hun først har termin på tirsdag... - de sparker nu lystigt derinde, de små 🐾🐾❤️24. april 2022

Lulu har snart kun 1 uge til termin og hun er ved at være, godt besværet af sin efterhånden tykke mave. Udover at hun er puster og er besværet, har hun det rigtigt godt. Hun trisser stadig med på vores aftentur, omend hun kun går et lille stykke nu - men med, det skal hun da. Vi kan nu både se og mærke liv i hendes mave og det er mega hyggeligt, at mærke de små sparke derinde. Vi har i skrivende stund lukket for besøg, da Lulu naturligvis skal have ro, den sidste uge af sin drægtighed.

Nu glæder vi os bare til, at kunne vise babybilleder frem i stedet for mavebilleder 🌸🐾17. april 2022

Endelig har vi skønt vejr i Nyborg og vi har nydt det til fulde i haven.

Lulu fik luftet den tykke mave, som vokser stødt og roligt nu. Hun er for et par dage siden, begyndt også at få frokost, hvilket bestemt ikke er en dårlig ting - hun er SÅ sulten hele tiden. Nu har hun snart kun 14 dage til termin og det føles ret vildt. Fødekassen er kommet på plads i dag og der er allerede puttet i den... alt er i skønneste orden ❤️11. april 2022

Lulu har det super godt med sine 3 uger til termin. Hun er skrup sulten hele tiden, så der er rationer på portionerne, da hun ikke har gavn af, at være overvægtig til fødslen. Hun trisser stadig med på aftenturen, omend hun kun tager den halve tur sammen med far, mens vi andre tager den tur vi plejer. Nogle dage vil hun gerne ligge i fred, mens hun andre dage helst skal ligge i midten af flokken. Alt er helt som det plejer og om blot en uges tid, kan vi begynde at mærke de første spæde spark i maven. Vi glæder os så meget til de små kommer ud til os.2. april 2022

Vi har i dag scannet Lulu igen, det er jo altid spændende, hvor mange små man kan fange på scanneren. Nedenfor ses billede fra højre side først og fra venstre side ved siden af. Lulu har det rigtigt godt og stortrives... drægtighed betyder jo lidt mere mad, så er alt godt 😄

I dag skriver vi dag 32 i drægtigheden hvilket betyder, at Lulu allerede er halvtgående... hvilket er dejligt, for vi er meget utålmodige 🥰25. marts 2022

I dag fik vi endelig spændingen udløst. Vi har scannet Lulu og fandt de fineste små bobler i maven på hende. Endnu er de ret små og svære at finde på scanning, da hun kun er på dag 24, men vi kunne ikke dy os for lige at kigge indenfor. Drægtighed er nu konstateret og vi GLÆDER os til små poter omkring 3. maj 🐾❤️11. marts 2022

Der er endnu ikke så meget nyt at fortælle herfra, så dette bliver lige en kort update. Lulu har det rigtigt godt og alt tyder på drægtighed. Hun er enormt sulten, sover det meste af dagen og går helst for sig selv, når hun gerne vil have ro til at sove. Det er store forandringer, at trække sig fra flokken, så mon ikke det er gode tegn... det er vi sikre på 😉


1. marts 2022

I dag er årets første forårsdag og vi har parret Lulu med Jasko. Jasko var meget forgabt i Lulu og da selve parringen var overstået og Lulu var kommet i bur, sad han fuldstændigt udenfor pædagoisk rækkevidde og bare kiggede forelsket på hende igennem buret, mens vi drak en kop kaffe. Vi har en forventning om at dette kuld bliver super smukke hvalpe, efter sunde og robuste linier. I morgen tager vi endnu en tur til Lemvig, for at parre igen og derefter er det bare at vente og krydse fingre.


28. februar 2022

Anden og sidste blodprøve er taget og den sagde 7.13 ng/ml, hvilket betyder at Lulu har haft ægløsning i går/i nat. Det betyder, at æggene er ved at modnes, så vi køre til Kennel Hyldtoft og parre med smukke Jasko,  i morgen og på onsdag. Vi glæder os helt vildt til at se, hvad Lulu og Jasko kan lave af små nye poter.


25. februar 2022

Lulu har her til morgen været ved dyrlæge, for at få målt progesteron. Den siger i dag 1.5 ng/ml, hvilket vil sige ca. 3 dage til ægløsning. På mandag morgen køre vi afsted igen og får lavet en ny blodprøve, så vi er helt sikre på, at vi parre på det mest optimale tidspunkt - fortsættelse følger på mandag 😉


15. februar 2022

Så gik Lulu i løbetid og vi glæder os virkelig meget, til en spændende tid, med forhåbentlig små forårs-poter. Fredag den 25. februar, har vi booket tid ved dyrlægen til progesteronmåling. Det bliver spændende at se, hvornår Dronningen er klar til parring, men vi tænker, at hun er klar ca. 1. marts.Lidt info til hvalpekøbere.


Når vi har hvalpe, er alle kuld naturligvis med BASIS PLUS stambog fra DKK.


Vi svare generelt ikke på sms vedrørende køb af hvalp, send os i stedet en fyldestgørende mail, med god information om jer som familie og hvad I forventer, af jeres lille nye medlem af familien - familiehund, avl, udstilling osv.??

Dette er for, at vi kan matche familier med den helt rigtige hvalp.


Når hvalpene er født, skal man respektere, at der ikke kan komme besøg, før mor er kommet sig ovenpå fødslen og hvalpene er store nok til at komme i stuen. Vi sover sammen med mor og hvalpe og kan ikke have besøg i soveværelset.


Dem der ønsker at vente på den rigtige hvalp, er dem vi gerne vil skrive op.


En dejlig hvalp fra os, koster 13.000 kr. og vi tager ikke depositum for vores hvalpe. Vi basere vores hvalpe-salg på tillid mellem hvalpekøber og opdrætter.Desværre ses det oftere og oftere, at både private og opdrættere, er blevet fuldstændigt ligeglade med, at sundhedsundersøge vores avlsmateriale. Det er dybt uansvarligt og uartigt, overfor de kommende hvalpekøbere - nemlig JER!

DERFOR - gør jeres benarbejde ordentligt, når I vælger hvalp. Besøg flere forskellige opdrættere og sørg for at se sundhedsundersøgelser på forældrene, til det hvalpekuld I har besluttet jer for.

Det kan være svært at gennemskue, men giv jer god tid og køb aldrig bare den første og bedste hvalp, det kan blive dyrt både i dyrlæge regninger, men også følelsesmæssigt, ikke at træffe det rigtige valg.

Læs meget mere på siden "Stamtavler"


  • Enhver opdrætter med respekt for sig selv OG for racen, vil med glæde vise jer sundhedsresultater sort på hvidt.
  • Enhver opdrætter med respekt for sig selv OG for racen, parre ALDRIG to hunde uden først at sundhedsundersøge.
  • Enhver opdrætter med respekt for sig selv OG for racen, dobler ALDRIG på en øjensygdom eller patella.
  • Enhver opdrætter med respekt for sig selv OG for racen, får som minimum eksteriørbedømt forældredyrene.