Vores fantastiske Tibber.


Vi opdrætter racetypiske, sunde og smukke Tibetanske Spaniels. Vores hunde har hver deres side herunder, tag gerne et kig.


Sommerlyst's Hi-Ra Seba...


... vores første Tibbe og hvilken en!

Lulu blev starten på vores opdræt af Tibber. Det var egentlig meningen, at vi blot skulle have en enkelt lille Tibbe og så ellers fortsætte vores opdræt af Welsh Springer Spaniels.

Den plan vendte Lulu fuldstændigt på hovedet og i dag, opdrætter vi udelukkende denne fantastiske lille race.

Lulu er kærlig, sjov og til tider en smule snobbet, præcis som vi gerne vil have en Tibetansk Spaniel.


Lulu's info - Pensionist

Buus ´ Ling-Pa Liva...


... ønsket om Tibbe nummer to, indfandt sig hurtigt og jagten gik ind, på lige netop den hund vi mente, kunne føre noget godt ind i vores opdræt. Vi stod på venteliste til denne herlige, kærlige og enormt søde lille skabning, fra parringen blev offentliggjort.

Heldigvis kom der tæver nok til, at vi kunne byde endnu en fantastisk Tibbe velkommen her i vores lille familie. Liva er den perfekte benvarmer, idet hun altid helst skal ligge på en af os, -om det er os selv eller gæster, betyder intet i hendes bog.


Liva's info

Vagthuset's Hi-Ra Jo-Dan-Po Alba...


... vores allerførste kuld så dagens lys og vi var på intet tidspunkt, i tvivl om at vi skulle beholde en tæve herfra. Det blev et lille kuld på kun en tæve og en han, men fra Alba kom til verden, direkte i hænderne på mig vidste vi, at hun skulle blive her hos os. Hun er smuk, sjov, kærlig og huset's vogter. Hun ynder at ligge et sted (f.eks i sofaen), hvor hun har overblik over hele flokken, både to- og firbenede.


Alba's info

Vagthuset's Ling-Pa Co-Mag Carla...


... vores lille hvide brillant. Ønsket om en parti-colour tæve, havde været der i nogen tid og da vi fandt Carla's smukke far (som er parti-colour), var vi ikke i tvivl om, at ham ville vi gerne bruge på Liva, for at se om hun havde genet for parti-colour. Det havde hun og ud kom to parti og to zoble hvalpe. Carla var "meant to be" her hos os og hun har aldrig svigtet. Vi elsker den lille ballademager og hun er en vigtig brik i vores opdræt, da hun laver virkelig fine hvalpe i spændende farver.


Carla's info

Vagthuset's Car-Ma Gaby...


... Hjørdis er anden generation af Vagthuset's skønne Tibber, her hos os. Hun er datter af Carla og barnebarn af Liva. Vi glæder os enormt meget, til at lære hende at kende og til at se, hvad hun kan bidrage med i vores familie og ikke mindst i vores videre avl.

Hjørdis er energisk, blid, sjov og meget smuk, alle ting som vi vægter højt, når sundheden vel og mærke er på plads. I hendes aner ligger flere forskellige farver, så hun bliver spændende at arbejde videre med i vores avlsprogram.


Hjørdis' info