Vores fantastiske Tibber.


Vi opdrætter racetypiske, sunde og smukke Tibetanske Spaniels. Vores hunde har hver deres side herunder, tag gerne et kig rundt.


Sommerlyst's Hi-Ra Seba...


... vores første Tibbe og hvilken en!

Lulu blev starten på vores opdræt af Tibber. Det var egentlig meningen, at vi blot skulle have en enkelt lille Tibbe og så ellers fortsætte vores opdræt af Welsh Springer Spaniels.

Den plan vendte Lulu fuldstændigt på hovedet og i dag, opdrætter vi udelukkende denne fantastiske lille race.

Lulu er kærlig, sjov og til tider en smule snobbet, præcis som vi gerne vil have en Tibetansk Spaniel.


Lulu's info

Buus ´ Ling-Pa Liva...


... ønsket om endnu en Tibbe indfandt sig hurtigt og jagten gik ind, på lige netop den hund vi mente, kunne føre noget godt ind i vores opdræt. Vi stod på venteliste til denne herlige, kærlige og enormt søde lille skabning, fra parringen blev offentliggjort.

Heldigvis kom der tæver nok til, at vi kunne byde endnu en fantastisk Tibbe velkommen her i vores lille familie. Liva er den perfekte benvarmer, idet hun altid helst skal ligge på en af os, om det er os selv eller gæster, betyder intet i hendes bog.


Liva's info

Vagthuset's Hi-Ra Jo-Dan-Po Alba...


... vores allerførste kuld så dagens lys og vi var på intet tidspunkt, i tvivl om at vi skulle beholde en tæve herfra. Det blev et lille kuld på kun en tæve og en han, men fra Alba kom til verden, direkte i hænderne på mig, vidste vi, at hun skulle blive her hos os. Hun er smuk, sjov, kærlig og huset's vogter. Hun ynder at ligge et sted (f.eks i sofaen), hvor hun har overblik over hele flokken, både to- og firbenede.


Alba's info

Vagthuset's Ling-Pa Co-Mag Carla...


... vores lille hvide brillant. Ønsket om en parti-color tæve, havde været der i nogen tid og da vi fandt Carla's smukke far (som er parti-color), var vi ikke i tvivl om, at ham ville vi gerne bruge på Liva, for at se om hun havde genet for parti-color. Det havde hun og ud kom to parti og to zoble hvalpe. Carla var "meant to be" her hos os og hun har aldrig svigtet. Vi elsker den lille ballademager og glæder os til at se, hvad hun kan bidrage med i vores opdræt.


Carla's info

Vagthuset's Hi-Ra Jo-Dan-Po Aslan...


... Holger er efter vores Lulu og kuldbror til vores Alba. Han er ejet og højt elsket, af Tina og Gert som ligesom os, bor i Nyborg. Han er verdens sødeste og gladeste dreng og han elsker alle på sin vej.

Holger har en særlig plads her på vores hjemmeside, da han er sundhedsundersøgt og nu er klar til avl.

Han er derfor en del af Team Vagthuset og står til rådighed for egnede tæver med FCI stambog.


Holger's info