Vi har super smukke hvalpe!


Storken har været her... - den 14. maj, kom de smukkeste hvalpe til verden 🥰


Carla er parret med den super smukke tjekkiske Noller. Vi har udvalgt ham helt særligt til hende, da de supplere hinanden helt perfekt. Der er født 4 hvalpe... 3 parti-colour og 1 sort og alle er gude smukke på hver deres helt unikke måde, da de er meget forskellige i farverne.

Desværre mistede vi den lille tæve, kun 2 døgn gammel. Læs mere om hende længere nede på siden.


Følg med under billedet, hvor vi er godt i gang med at lave en hvalpe dagbog, så Carla og de små kan følges tæt, indtil hvalpene er klar til besøg og til at flytte i deres nye hjem.


Ved interesse i vores hvalpe, er vi altid klar på en snak og en kop kaffe.


Alle hvalpe er reserveret til de dejligste familier 🥰


Vagthuset's Empire Blue

9. juli 2024 - 8 uger gammel

"Mr. Blå" som nu kommer til at hedde Ludvig, flytter ikke så langt væk, han skal nemlig bo i Odense, hos en super dejlig familie. Han har de fineste farver og vi glæder os til at følge ham.
Ludvig var den lidt mere stille i kuldet, da han var helt lille, det tager han revanche for nu, som 8 ugers hvalp. Han tager initiativ til leg og er selvstændig, men kommer altid med flokken, når vi kalder.  Han lurer ikke på om legen er sjov, han er altid at finde i midten af selskabet.


Vagthuset's Black Knight

9. juli 2024 - 8 uger gammel

Eddie kære Eddie, - vores allerførste sorte Tibbe og hvilken prægtig én. Da Eddie kom til verden, kunne vi med det samme se, at han var sort, som sin far. Egentlig havde hans nye familie reserveret en tæve, men i samme sekund de så Eddie, blev valget ændret. De skulle have vores sorte guld. Eddie skal være lillebror til Gaby, som også er efter Carla og kommer til at bo i en aktiv familie, som byder på træning, sommerhus og masser af kærlighed.

Vi glæder os til at følge Eddie sammen med Gaby i sin nye familie.

Vagthuset's White Bouquet

9. juli 2024 - 8 uger gammel

Smukke og fantastisk dejlige Melvin, som "Mr. Hvid" skal hedde i sin nye familie. Da Melvin blev født havde han, af helt naturlige årsager (nyfødt hvalp), ikke så meget pigment. Det er han kommet så flot efter, han har den lækreste pigment, helt sort snude og øjenrande, præcis som det skal være.

Han er en hvalp med masser af drive og vil gerne fremad. Endnu har vi ikke set ham trække sig, på noget som helst.

Melvin skal bo i en stor glad familie med bedstefar og børnebørn.

20. juni 2024

Hvalpene er allerede godt fem uger gamle og de bliver mere og mere lækre for hver dag der går. De spiser kød med største lyst og dier også stadig hos Carla. I løbet af de næste par dage, vil de blive præsenteret for lidt tørkost også.

Da de var fire uger gamle, fik de deres første ormekur, det tog de med ophøjet ro alle tre. Renlighedstræningen går super godt, de har allerede travlt med at tisse og lave bum, så snart de rammer græsplænen. I hvalpegården har de en plade med kunstgræs og den traver de så fint over på, når de skal af med noget, mens de er indenfor.

De har fået klippet negle to gange, er blevet nusset på poter og ører, vi kigger i munden og de er totalt cool, omkring alt hvad de skal lære.

Vi er slet ikke i tvivl om, at de er helt klar til den store verden, når de bliver hentet som 9-10 ugers hvalpe.

I denne weekend får to af dem besøg, så har alle tre dejlige familier været her, (nogle flere gange) og de glæder sig ufatteligt meget, til de bliver gamle nok til, at få nye slaver 😜

Det var hvad vi havde at berette for denne gang, men vi er her snart igen, med mere nyt.2. juni 2024

Hvalpene nærmer sig tre uger og de bliver mere og mere skønne, som dagene går. De har alle tre åbnet deres smukke øjne og fra nu af bliver det bare sjovere og sjovere. Endnu er de ret ens alle tre, vi følger dem tæt, så familier og hvalpe kan matches bedst muligt. I løbet af den kommende uge, flytter de i stuen og det glæder vi os til. Det er ligeledes her, de bliver præsenteret for deres første rigtige måltid mad. For nu kan vi kun sige, at alle stortrives og deres mor knus elsker dem. De er allerede præsenteret for resten af vores flok, hvilket også bare gik over al forventning. Alle vil gerne være med og det er helt ok for mor Carla.20. maj 2024

Allerede en uge gamle og alle havde allerede igår, fordoblet deres fødselsvægt. I dag tog vi de første rigtige portrætter, i anledningen af deres 1 uges fødselsdage. Pigmentet er allerede godt på vej og snart har de små sorte snuder og åbne øjne.18. maj 2024

Efter at det største chok har lagt sig, over at vi mistede tæven i kuldet, kan vi nu koncentere os 100% om de tre super lækre drenge. Hold nu op, de er virkelig lækre alle tre. De trives helt perfekt og Carla er så glad for dem og stolt af dem. Verdens bedste sprutte har fundet vej tilbage til kassen og drengene elsker ham. Nu glæder vi os til drengene begynder at åbne deres små øjne, så de for alvor får personlighed.17. maj 2024

Bagsiden af medaljen som opdrætter, er at noget engang imellem går galt. Det gjorde det for vores lille pige natten til igår.


Dyrlægens bedste bud er, at hun har fejlsunket noget mælk fra Carla, hvilket passer rigtigt fint med at hun et par gange havde mælk ud af næsen, efter at hun havde spist. Det satte sig desværre som en infektion på lungerne, som så også udløste en blodforgiftning.

Håbet var meget lille, men selvfølgelig skulle hun have alle chancer. Hun fik antibiotika, vanddrivende og lå i iltmaskine i ca. 2 timer hos dyrlægen igår.

Jeg fik hende med hjem og nu stod den på sonde hver 3. time. Det gik fint med sondefodring, men der var ikke rigtigt fremskridt. Hun gispede fortsat efter vejret og det fortsatte natten igennem. Da hun begyndte at have fortyndet blod ud af næse, mund og endetarm, valgte vi kl. 7 i morges, at hun skulle have fred 💔

Hun er nu en smuk lille stjerne på himlen i aften ⭐️

Sov sødt lille prinsesse 🩷


MEN, drengene stortrives… de spiser, prutter og sover… og alt er ligesom det skal være med dem 🩵🩵🩵14. maj 2024

I nat blev vi beriget med det smukkeste og mest spændende kuld hvalpe 🤩

Carla fødte 4 fantastiske hvalpe og alle kravlede direkte til patten, efter fødslen. De stortrives alle og Carla er så stolt af dem.

På blot 1 time og 50 min, kom vores fantastiske firlinger susende til verden.


Som det ser ud lige nu, er der følgende:

Vagthuset's Pink Delight - 1 sort/hvid parti-colour tæve

Vagthuset's Empire Blue - 1 rød/hvid parti-colour han

Vagthuset's Black Knight - 1 sort han

Vagthuset's White Bouquet - 1 parti-colour han

Vi havde i forvejen besluttet os for, at dette kulds tema skulle være SOMMERFUGLEBUSK temaet 🌸🌸🌸 - derfor har hvalpene, allerede fået deres skønne navne.


Der er pt en smuk parti-colour han til salg til en heldig familie, - resten er reserveret.

Dog ligger det ikke fast hvilken hvalp der kommer til hvilken familie endnu 🥰1. maj 2024

Så har Carla kun 14 dage til termin og hun tager super fint på. Hun har stadig lidt morgenkvalme nogle dage, men alt i alt går det også bedre.

I løbet af denne uge er kropsbehåringen vokset ud og farvemarkeringen vil kunne ses. Poterne og trædepuderne er efterhånden færdigdannede. Fosteret ligner nu den færdige hvalp, men kan ikke overleve uden for livmoderen. Fra dette tidspunkt er det egentlig kun størrelsen, der øges.

Vi glæder os så meget, til at præsentere hvalpene for jer om 2 uger.19. april 2024

Carla har det fortsat godt, kvalmen er så småt ved at aftage og hun spiser fint igen. Humøret er højt og vi glæder os så meget, til at se hvad hun gemmer på. Der er nu kun 4 uger til termin. Den mest risikofyldte tid er overstået, så nu er det bare at vente.

Den 11. april scannede vi for anden gang og se lige nogle fine små babyer, der ligger derinde i varmen og vokser sig store og klar til denne verden.6. april 2024

I dag er Carla på dag 25 i sin drægtighed og vi kunne ikke vente længere med at scanne hende 😍 - vi fandt de fineste små bobler i hendes mave, så vi har hermed fået bekræftet en drægtighed. Hun opfører sig meget drægtig, med morgenkvalme og hvad der dertil høre. Vi får en skøn skøn sommer med små nye poter og vi GLÆDER os.


20. marts 2024

Så er der endelig godt nyt fra vores lille kennel. Carla gik i løbetid den 1. marts. Hun har helt som vi plejer, fået målt progesteron hos dyrlægen, så det helt rigtige parringstidspunkt kunne findes.

Carla er parret den 14. marts og har termin ca. den 14. maj. Så nu er det "bare" at vente 4 uger, så prøver vi at scanne, så vi forhåbentlig kan se små fine bobler. Vi glæder os super meget til termin i uge 20.


Lidt info til hvalpekøbere.


Når vi har hvalpe, er alle kuld naturligvis med BASIS PLUS stambog fra Dansk Kennel Klub.


Vi svare generelt ikke på sms vedrørende køb af hvalp, send os i stedet en fyldestgørende mail, med god information om jer som familie og hvad I forventer, af jeres lille nye medlem af familien - familiehund, avl, udstilling osv.??

Dette er for, at vi kan matche familier med den helt rigtige hvalp.


Når hvalpene er født, skal man respektere, at der ikke kan komme besøg, før mor er kommet sig ovenpå fødslen og hvalpene er store nok til at komme i stuen. Vi sover sammen med mor og hvalpe og kan ikke have besøg i soveværelset.


Dem der ønsker at vente på den rigtige hvalp, er dem vi gerne vil skrive op.


En dejlig hvalp fra os, koster 14.000 kr. og vi tager ikke depositum for vores hvalpe. Vi basere vores hvalpe-salg på tillid mellem hvalpekøber og opdrætter.Desværre ses det oftere og oftere, at både private og opdrættere, er blevet fuldstændigt ligeglade med, at sundhedsundersøge vores avlsmateriale. Det er dybt uansvarligt og uartigt, overfor de kommende hvalpekøbere - nemlig JER!

DERFOR - gør jeres benarbejde ordentligt, når I vælger hvalp. Besøg flere forskellige opdrættere og sørg for at se sundhedsundersøgelser på forældrene, til det hvalpekuld I har besluttet jer for.

Det kan være svært at gennemskue, men giv jer god tid og køb aldrig bare den første og bedste hvalp, det kan blive dyrt både i dyrlæge regninger, men også følelsesmæssigt, ikke at træffe det rigtige valg.

Læs meget mere på siden "Stamtavler"


  • Enhver opdrætter med respekt for sig selv OG for racen, vil med glæde vise jer sundhedsresultater sort på hvidt.
  • Enhver opdrætter med respekt for sig selv OG for racen, parre ALDRIG to hunde uden først at sundhedsundersøge.
  • Enhver opdrætter med respekt for sig selv OG for racen, dobler ALDRIG på en øjensygdom eller patella.
  • Enhver opdrætter med respekt for sig selv OG for racen, får som minimum eksteriørbedømt forældredyrene.